Edarin Äyillä täydellinen viikonloppu

12/04/2016 - 16:00

Miehet edustus

Miehillä neljän pisteen viikonloppu - kapteeni Joni Lempinen laukoi kummassakin ottelussa hattutempun.

O2-Jyväskylän miesten viikonloppu salibandyn kakkosdivisioonassa sujui täydellisesti. Etukäteen kohutussa paikallisottelussa O2JKL voitti lauantaina Happee Steamersin maalein 6-4. Sunnuntaina kaatui RSS Panthers luvuin 8-4.
Viikolla alkoi kuulua huhuja, että Happee Steamers olisi juoksuttamassa Monitoimitalon parketille hyvinkin nimekkään ja runsaan joukon liigajoukkue Happeen pelaajia. Lopulta Steamersia vahvisti tasan kentällinen liigapelaajia. Näiden rutiini ja pelinopeus aiheuttivat aluksi O2:lle lieviä hankaluuksia, ja toisen erän avausminuutilla Steamers meni jo 3-0-johtoon. Tämän jälkeen peli oli täysin ”Ampparien” hallinnassa, ja hattutempun latoneen kapteeni Joni Lempisen johdolla valko-oranssipaidat nousivat vakuuttavaan voittoon.
-Lauantain peli oli kauden paras esityksemme ja ehjin 60-minuuttisemme. Siinä nähtiin, että tiukassa paikassa pystymme keskittymään oleellisen ja pelaamaan todella hyvällä tasolla. Minua jopa yllätti, että pystyimme viemään peliä pallollisena. Liigaäijät joutuivat kyykkimään omalla kenttäpuoliskolla, O2-luotsi Ilkka Peltonen hyräili tyytyväisenä.
-Se peli oli meille eräänlainen suunnannäyttäjä. Nyt tiedämme, että meillä on potentiaalia pelata hyvin.
Vuorokausi myöhemmin pelattu Panthers-mittelö oli Amppareille jopa vaikeampi, sillä viikonlopun pääpeli oli ollut kova fyysinen ja henkinen ulospuhallus. Silti O2 selvitti toisenkin kärkikamppailun tyylikkäästi. Kapteeni Lempinen iski hattutempun myös sunnuntaina.
-Haluamme, että meille on vaikea tehdä maaleja. Puolustusta on hiottu aika paljon. Kun päästää sählypelissä keskimäärin neljä maalia, on aina mahdollista voittaa. Ja hyvä kun on noita kuumia pelaajia, jotka pystyvät ottamaan joukkueen reppuselkään, Peltonen kehaisi Lempistä.
O2:n riveistä puuttuivat viikonloppuna loukkantuneet Joel Wenning ja Sampo Laukkala.
-Viikonloppu näytti, että kokoonpanosta löytyy tasokkaita paikkaajia. Suunta on oikea, Peltonen sanoi.
O2-Jyväskylä jatkaa kakkosdivarin Sisä-Suomen lohkossa kakkosena. Tiistaina joukkue matkaa Tampereelle Soittorasian vieraaksi.