N2: Hemmapremiär 2017-2018!

10/04/2017 - 12:00

Niin on taas tullut aika startata uusi kausi ja samalla herätellä pimpiäisten osalta nettisivuja henkiin! O2 naisten kakkosjoukkueen eli tuttavallisemmin pimpiäisten kausi alkaa tulevana viikonloppuna mitä mukavammin kotipeleillä ja ensimmäisellä virallisella derbyllä Happeeta vastaan. Näin herkullisen tilanteen edessä on hyvä kirjoittaa pientä ennakkoa tulevasta!

Kaudella 2017-2018 pelaamme edelleen 2. divaria, mutta muuten pimpiäisten parvessa puhaltaa lievästi uudet tuulet. Joukkueemme on saanut valmentajan Jerestä, joka auttaa meitä sen mitä liiganaisilta kerkeää. Happeen naisten viime kauden liigajoukkueesta hyppäsi sekalaiseen joukkoomme pimpiäisistäkin ennestään tuttuja pelureita kentällinen, joten nopeita käsiä, taitoa ja kokemusta porukastamme ei puutu. Tulijoita joukkueeseemme olisi ollut tuttuun tapaan enemmänkin, mutta kaikkia ei kuitenkaan voitu mukaan ottaa, joten kovia pelinaisia jäi vielä kokoonpanon ulkopuolellekin. Pelaamisesta on myös tehty aiempiin vuosiin nähden hieman tavoitteellisempaa, edelleenkään sitä tärkeintä, eli hauskanpitoa, unohtamatta! Teemme lisäksi tälläkin kaudella yhteistyötä akatemian junnujen kanssa.

Kauteen valmistautuessa olemme pelanneet Happeeta vastaan pari treenimatsia, jotka ovat päättyneet 8-1 ja 9-0 meidän voittoon. Ilahduttavinta peleissä oli se, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Pimpiäisparvi on malttamattomana odottanut kauden alkua, ja vihdoin tulevana viikonloppuna pääsemme irti. Mikä parasta, kausi alkaa kotona Happeeta vastaan, mukava lisämauste tuo vaan ekstrainnostusta kauden avaukseen! Lisäksi toisessa pelissä vastassa on Tampereelta tuleva SBS Tamppi.

Tervetuloa tsekkaamaan miten kesän jälkeen ärsytetyt pimpiäiset pörräävät! Hieno urheilujuhlapäivä tulossa, yhtään hyvää syytä poisjäämiselle ei ole!

Seuraa heitä:

#12 Iina Autio, #23 Aino-Maija ”Aiski” Laaksonen sekä #88 Jenni Timonen. Nämä Happeen liigajoukkueesta tulleet vahvistukset muodostavat lähes maagisen ykköskentän hyökkäystrion, jonka yhteispeli on välillä jo melkein liian kaunista katsottavaa. Lisäksi #95 Jenna ”Jena” Viljakainen pääsee sairastamisen jälkeen uudelleen irti kaukalossa, ja peli-intoa on kerääntynyt koko viime kauden edestä. Jos joukkueen kuopus on innostukseltaan malttanut nukkua keskiviikon jälkeen enää ollenkaan, niin luvassa pitäisi olla energiaa ja nopeita jalkoja etenkin karvauspelissä.

 

LYHYESTI

MITÄ: Kauden avaus Happeeta ja SBS Tamppia vastaan

MISSÄ: Killerin liikuntakeskus, Jyväskylä

MILLOIN: 7.10  O2 vs. Happee klo 10 ja O2 vs. Tamppi klo 19

MIKSI: Koska urheilu on parasta paikan päällä ja DERBY

KENELLE: Kaikille sählyniiloille ja vähemmän sählyniiloille!

HINTA: 0€

 

Suosittelemme lämpimästi myös meidän Instagramin seuraamista, luvassa järkeviä ja ei-niin-järkeviä päivityksiä joukkueemme kuulumisista!:) Löydät meidät Instagramista nimellä o2jklnaiset2!