O2-Jyväskylä ja uuden alku (Oxdog ja Intersport Jyväskylä Keskusta)

06/04/2014 - 16:30

Ampparit

O2-Jyväskylässä olemme positiivisen kasvun tiellä. Uusia joukkueita perustetaan vuosittain ja Ampparikerhoihin liittyy joka vuosi paljon uusia pelaajia. Seuralla on ollut kiireinen kevät, kun olemme tehneet paljon töitä varmistaaksemme, että seuramme pysyy hallitusti kasvun tiellä. Talkoo työnä tehtävään seuran ja joukkueiden johtamiseen on luotu selkeitä käytäntöjä ja ohjeita sekä otettu käyttöön tarvittavia työkaluaja. Tehdyt seuraohjeet ovat jo palvelleet meitä juuri niin kuin olemme halunneet. Joukkueet ovat aloittaneet uuden kauden uusin ohjein ja tehneet toimintasuunnitelmat tulevalle kaudelle sekä arvioineet kauden tulot ja menot. 

Seura on siirtynyt 1.6.2014 alkaen yhden tilin käyttöön ja joukkueet seuraavat reaaliajassa oman talouden tilannetta taloudenhallintajärjestelmän kautta. Tuleva nettisivu ja jäsenrekisteriohjelman uudistus, joka toteutuu syksyyn mennessä antaa vielä lisäarvoa tälle kaikelle.

Uusi seurakauppa ja varustemerkki

O2-Jyväskylä on solminut kolmivuotisen sopimuksen (2014-2017) Intersport Jyväskylä keskustan (Forumin 2krs.) ja salibandytuotteita valmistavan Oxdog merkin kanssa. Oxdog on Amppariperheen tavoin kasvava merkki, joka panostaa tulevaisuuteen. Oxdog mailat ja tekstiilit ovat meille paras vaihtoehto korostamaan seuramme hyvää imagoa ja tuomaan lisää näyttävyyttä.

- Oxdog on tulevaisuuteen panostava merkki, jolla on innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet. Nimenomaan laadukas ja lajinmukainen tuote jota jäsenet haluavat vakuuttivat meidät yhteistyön aloittamiseen. Kari Jauhiainen Puheenjohtaja O2-Jyväskylä

Molemmat kauppa sekä merkki ovat tällä hetkellä salibandyssa kuumin asia. Oxdog mailat ovat jo kovasti kysyttyä tavaraa joukkueissa. Riittää, kun katsoo minkälaisilla mailoilla omassa joukkueessa pelaajat pelaa.

- Vaikka Oxdog on markkinoiden nopeimmin kasvava merkki, teemme seurasopimuksia todella harkitusti. O2:n toiminnan laatu ja laajuus sekä asema Jyväskylän alueella vakuutti. Pääsimme hyvähenkisissä neuvotteluissa sujuvasti yhteisymmärrykseen yhteistyön aloittamisesta. Odotan tulevia yhteisiä kausia innolla, Oxdogin Marko Sompa kertoo.

- Kiitos luottamuksesta, salibandy on meillä ykkös juttu seurakaupassa ja O2-Jyväskylän tulo meille asiakkaaksi on hieno asia. Kasvava ja hyvin hoidettu organisaatio jonka kanssa on ilo tehdä yhteistyötä! Aki Seppälä, kauppias Intersport Jyväskylä keskusta.

Varustepäivät 13.6. ja 17.6.

Seura järjestää Jyväskylän keskustan Intersportissa seuravarusteiden sovituspäivät perjantaina 13.6. ja tiistaina 17.6. kello 17–20 välisen ajan. Seuran jäsenet voivat joukkueostoja varten käydä testaamassa ja tilaamassa tuotteet tulevalle kaudelle. Paikalla on seuraedustaja ja kauppias.

Intersport Jyväskylä Keskusta

Kauppakeskus Forum (2krs)
Kauppakatu 20
40100 JYVÄSKYLÄ

Tsemppiä tulevaan kauteen!

asiasta lisätietoa kari.jauhiainen [at] o2-jkl.fi

http://www.oxdog.net/fi/
http://www.intersport.fi/fi/kauppa/jyvaskyla-keskusta/