A-, B- & C-poikien kesäharjoittelu käyntiin 9.5.2016

05/04/2016 - 15:05

Vanhimpien poikajunioreiden kesäharjoittelu alkaa toden teolla maanantaina 9.5.. B- ja C-poikien tähtäin on elokuun SM-karsinnoissa ja A-poikien joukkue valmistautuu syksyllä alkavaan A-junioreiden 1. divisioonaan.

 

Ensi talvena pelataan ensimmäistä kertaa O2-Jyväskylän paidassa myös A-junioreiden sarjaa. Joukkueen rungon muodostavat 1998-syntyneet viime vuoden B-juniorit. Joukkueen päävalmentajana aloittaa Juha Hirvonen, jolla on vankka valmennuskokemus salibandyn parissa. Juha on myös yksi O2-Jyväskylän perustajajäsenistä. Toisena lajivalmentajana häärii Arttu Savolainen.

B-junioreiden kesäharjoittelun päätähtäin on syksyn SM-karsinnoissa johon joukkue lähtee varmasti vahvempana, nopeampana ja kestävämpänä kuin koskaan. Kesän fysiikkaharjoittelu tehdään yhdessä A-junioreiden kanssa, joten kiriapua harjoituksissa on yllin kyllin. B-junioreiden lajivalmentajina toimivat Jukka-Pekka Taskinen & Kari Jauhiainen. A- ja B-poikien fysiikkaharjoittelusta vastaavat valmennus- ja testausopin maisterivaiheen opiskelijat Tuomas Pulkkinen & Ville Kosola.

C-poikien joukkueessa koettiin suuri uudistus, kun voimia yhdistettiin Duxin 2002-syntyneiden joukkueen toimihenkilöiden ja pelaajien kanssa. 2002-syntyneisiin poikiin muodostui 35 pelaajan ryhmä. Viiden hengen valmennusryhmään kuuluvat: Tuomas Pulkkinen, Teuvo Takula, Ville Kosola, Marko Satosaari ja Harri Salminen. Joukkueen ensimmäinen koetinkivi on syksyn SM-karsinnoissa, mutta päätavoitteena joukkueella on tukea pelaajia murrosiän kriittisen vaiheen yli ja luoda mahdollisimman menestyksekäs tarina moneksi juniorivuodeksi eteenpäin.

 

Joukkueet harjoittelevat toukokuussa seuraavasti:


A-pojat:

Ma:
Hippoksen kuntosali

Ti
Kampuksen kenttä

Ke
Hippoksen kuntosali

To
Palokan koulukeskus
 

Lajivalmentajat: Juha Hirvonen, Arttu Savolainen

Fysiikkavalmentajat: Tuomas Pulkkinen & Ville Kosola

 

B-juniorit:

Ma:
Hippoksen kuntosali

Ti
Kampuksen kenttä

Ke
Hippoksen kuntosali

To
Palokan koulukeskus

 

Lajivalmentajat: Jukka-Pekka Taskinen & Kari Jauhiainen

Fysiikkavalmentajat: Tuomas Pulkkinen & Ville Kosola

 

C-juniorit:

Ma
Killerin liikuntakeskus

Ti
Kampuksen kenttä

Ke 1630-1800
Hippoksen kuntosali

To 1830-2000
Muuramen ulkokenttä
 

Valmennusryhmä: Tuomas Pulkkinen, Teuvo Takula, Ville Kosola, Harri Salminen, Marko Satosaari

Sinettiseura