N1: Lauantaina illanviettoon Turkuun

12/03/2016 - 15:58

O2:n todennäköisesti jälleen jäätyneellä vessalla varustettu pelibussi suuntaa tulevana lauantaina Turkuun, jossa O2 kohtaa iltapelissä TPS:n. TPS on sarjataulukossa sijalla 8 voittojen ja tappioiden ollessa tasan 4-4. Turun ylpeys voitti alkukaudesta niinkin nimekkäitä vastuksia kuin SB-Pron ja NST:n, mutta sen jälkeen viimeisimmissä pelaamissaan otteluissa takkiin on tullut ensin Kooveelta ja perään PSS:ltä. Keski-Suomeen asti kantautuneet mystiset huhut kertovat, että TPS onkin pohtinut kentällistensä uusimista tulevaa ottelua silmällä pitäen.

O2 puolestaan ilahdutti niin itseään kuin uskollisia kannattajiaan haastamalla urhoollisesti edellisenä viikonloppuna kotikentällään Tampereen Classicin. Vaikka ottelu Classicin nimiin menikin, oli amppariparven peliote silmiä hivelevää, mistä kertoo myös peräti 7 vastustajan verkkoon paukutettua maalia. Tulevaan Turun otteluun toivotaan samanlaista ennakkoluulotonta ja vapautunutta peli-ilmettä sekä vähintäänkin yhtä tehokasta viimeistelyä. Aihetta iloon antaa myös Jenna ”J-Lo” Vierijärven jo hartaasti odotettu comeback, sillä mikäli Jenna on entisellään, hän tuo puolustuspäähän taatusti pallollista varmuutta ja oivallista avauspelaamista. Huolenaiheena O2:lla puolestaan on useat harmilliset poissaolot pelaaja- ja toimihenkilöosastolla, mutta laadun toivotaan korvaavan määrän.

Seuraa heitä:

TPS: Peppi Poikkeus. TPS:n kapteeni Peppi on syksyn aikana viihtynyt myös O2:n treeneissä, joten vastustajajoukkueen metkut ovat hänellä (liian) hyvin tiedossa.

O2: Kiia Avikainen. 3+1 Classicia vastaan riittänee tässä kohtaa perusteluksi.

TPS-O2 la 3.12. klo 18:30, Turun Leaf-Areena