M1: Elmo Lavonen vahvistaa Amppareita!

09/03/2021 - 18:03

Miehet edustus

Nuori lupaus on oiva lisä Amppareiden hyökkäykseen alkavalle kaudelle

O2-Jyväskylän joukkue saa erinomaisen lisäyksen kokoonpanoonsa noin viikkoa ennen Divarikauden 2021-2022 alkua; Amppareiden riveihin liittyy nimittäin mukaan nuori hyökkääjälupaus Elmo Lavonen!

Nuoresta iästään (s.1999) huolimatta Lavonen on jo kokenut pelimies, sillä häneltä löytyy tililtään jo peräti 42 Salibandyliigan ottelua LASB:n paidassa (6+2=8) sekä yksi Divarissa pelattu kausi Loviisan Torin riveissä (25 ottelua, 18+6=24). Liigadebyytti LASB:n riveissä tuli jo B-juniori-ikäisenä kaudella 2016-2017; tuolla kaudella syntyi jo ensimmäinen Liigamaali ja kauden päätteeksi Lavonen pääsi juhlimaan B-junioreiden Suomenmestaruutta.

Viime kauden Lavonen vietti Kouvolan Susien riveissä Suomisarjassa. Kautta ei pelattu kahdeksaa peliä pidemmälle, mutta kovilla pörsseillä 16+9=25 Lavonen komeili Suomisarjan Lohko C:n pörssikärjessä. Pelaajana Lavonen tunnetaan erittäin viekkaana ja taitavana, etenkin viimeisen hyökkäyskolmanneksen vahvana pörssinikkarina. Ja mitä nyt toimitus voi ensimmäisestä harjoituspelistä tulkita, niin ainakin Elmolla on kentällä oikein hauskaa!

Ampparit saa riveihinsä siis todella kovan kiinnityksen, kun Divarin kausi käynnistyy osaltamme Joensuussa reilun viikon päästä. Ja muistakaahan, että ensimmäinen kotiottelu pelataan 18.9. Monnarilla!

TERVETULOA ELMO!

Miehet edustus

Taustan alkuperäinen kuva: Rauni Pakkala

Kausikorttimyynti vauhdissa – Osta omasi!

Tällä viikolla tulivat myyntiin myös Amppareiden kausikortit tälle kaudelle. Vain hintaan 30€ näet kaikki Divarin 13 kotiottelua sekä mahdolliset Suomen Cupin kotiottelut! Käyhän siis pikaisesti poistamassa omasi, tuet samalla Miesten Edustusjoukkueen toimintaa, ja varmistat paikkasi katsomossa, kun uudistunut Amppariparvi lähtee kamppailemaan pisteistä.

Kausikortin pääset tilaamaan tästä

03.09.2021