M1: Pelaajasiirtouutisia

07/03/2010 - 00:01

Miesten edustusjoukkueessa viimekaudella pelanneet Asmo Hakanen, Vesa Hytönen, Simo Karvinen ja Anssi Huisman siirtyvät 1 divisioonassa pelaavaan FC Vaajakoskeen.

- On hienoa saada pelaajia eteenpäin urallaan kovempiin sarjoihin, joukkueenjohtaja Kari Jauhiainen kommentoi.

O2 toivoo pojille onnea ja menestystä tulevalle kaudelle.

O2 saa kovan luokan vahvistuksia, kun liukasliikkeinen puolustaja Jari Alamaa (Himangan Pallo), joka aikaisemmin pelasi SM-liigaa Jyväskylän Happeessa siirtyy edustuksen rinkiin. Samalla Teemu Puttonen (Blasters), Juha Aho (Pallo Suharit) ja Ilari Suuronen (Flanels) siirtyvät edustamaan joukkuetta miesten 2. divisioonaan. Molemmat Jari Alamaa ja Teemu Puttonen ovat pelanneet aikaisemmin O2:ssa.

- Jari Alamaa ja Teemu Puttonen edustavat kokemusta ja ovat erittäin taitavia sekä urheilullisia pelaajia. Juha Aho ja Ilari Suuronen ovat esittäneet todella hyvä otteita joukkueen harjoituksissa ja ovat kehittyviä pelaajia. He ovat oiva lisä tulevan kauden joukkueeseen, valmentaja Jukka-Pekka Taskinen kommentoi.

Joukkue on tällä hetkellä omatoimijaksolla ja yhteisharjoitukset jatkuvat 27.7. Vaajakosken liikuntahallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä muutama pelaaja. Jos olet motivoitunut harjoittelija ja haluat kehittyä salibandyn pelaajana olet etsimämme kaveri.

Joukkue