M1: NYT SURISEE SOPIMUSUUTISIA!

06/03/2017 - 11:23

Miehet edustus

Miesten edustusampparit ovat jo hyvässä vauhdissa valmistautumassa tulevaan divarikauteen, reenejä on menty yhteisesti jo useampi viikko. Meno on ollut mukavaa ja vauhti vain kiihtyy! Ampparifaneille onkin tänään oikein mukava julkaista ensimmäisiä uusia pelaajasopimuksia. Menneellä viikolla nimensä Pelikirja Peltosen sopimuspaperiin kirjoitti nimensä Ville-Pekka Virtanen ja Iiro Pieviläinen. Toimituskin palailee hiljalleen kevään juhla-ajoista ja saikin tästä työn allensa ottaa uusilta äyiltä hiukan kommentteja!

Ensimmäisenä puhelin kauniiseen käteen ja yhteyttä Ville-Pekkaan. VP tulee Amppareihin naapuriseurasta Happeesta, jossa hän on viettänyt muutaman edelliskauden. Viimeiset kaksi kautta liigajoukkueen mukana.
No VP kertoisitko hieman itsestäsi?
- No meikäläinen on Veepee, sentterin paikkaa pelailen ja leftin puolelta kipitän pitkin kenttää. Vapaa-ajalla aika kuluu kämpillä istuskellen, joko pelailen pleikkaria taikka katselen tv:tä.
Minkä takia amppareihin?
- O2:seen tulin aikalailla sen takia, koska nään täällä itselleni oivan haasteen ja todella hyvän paikan kehittyä. Hommia paiskotaan määrätietoisesti ja oma motivaatio on korkealla.
Kuinkas on alkukesä lähtenyt käyntiin reenien osalta? Ja miltä tunnelma on vaikuttanut?
-Treenit on lähtenyt vauhdilla käyntiin, ollaan tehty hyvällä pöhinällä hommia. Itselleni uusi juttu on ollut myös Crossfit, mikä on osoittautunut oikein hauskaksi ja on hyvää vaihtelua reeneihin. Joukkue on kyllä vaikuttanut hyvältä porukalta, meillä on aika nuori ryhmä, mistä löytyy kaikille paikka, myös tällaiselle hiukan hiljaisemmalle kaverille. Kyllä joku aina vitsit heittää, itse ei tarvitse kuin hymyillen painella hommia. Ja oikein hyvin on päässyt mukaan äyiin!
Vahvuudet kentällä? Mitä fanit voivat odottaa?
-Vahvuudet kentällä perustuvat varmaankin puolustuspään hommiin, koitan repiä ja raastaa koko vaihdon ajan niin paljon kuin pystyn. Maaleja en oikein osaa tehdä, joten hyökkäyspäässä tuo syöttäminen on varmaan se meikäläisen juttu.
Mitä odotat tulevalta?
- En ole vielä hirveesti uhrannut ajatuksia tulevaan, mutta nyt kun mietin, uskon että meillä on oikein hyvät mahdollisuudet hiukan yllättää vastustajia syksyllä.
Minkäs tyyppistä urheilua tulee seurailtua vapaa-ajalla vai tuleeko? Kuka voittaa Liigan tulevalla kaudella?
- Hirveästi ei tule himokkaasti mitään urheilua faniteltua, mutta seurailen kyllä kiekkoliigoja. Eipä sitä varmaan turhaan tehty sukunimikaimalle jatkoa Jyppiin, joten Jäypi voittaa Liigan. Ja sit änäristä tulee faniteltua oranssia eli Philadelphia Flyersia, terveisiä Kauppiselle.
Kuusi nopeaa:

Cola - Vichy
-Sokerihiiri ottaa tietenkin Colan

Lenkki - Puntti
-HK Lenkki

Pizza - Kebab
-Pizza
Laukaus - Syöttö
-Syöttö
Tarkkuus - Voima
-Voima
Jyp - KalPa
-Jyp
 

Ja sitten puhelua Pieksämäen suuntaa, josta ampparilaumaan liittyy Iiro Pieviläinen. Pisabassa viime kaudella pelannut Iiro voitti oman joukkueensa pörssit, 18 ottelua tuottivat tehot 11+15=26.
Noniin Iiro, kertoisitko hieman itsestäsi?
-Joo elikkä Pieviläisen Iiro on nimeni, leftin puolen hyökkääjä olen, 21 vuotta ikää ja tulen suoraan Spankhillistä. Vapaa-ajalla netflixiä, kaverit, päikkärit ja tyttöystävä.
Miksi O2?
- Monta vuotta on ollut mielessä, että haluaisin päästä pelaamaan divaria. Oli jo tiedossa muutto Jyväskylään ja O2 nousi divariin, mikä tuntui heti ykkösvaihtoehdolta.
Kuinkas on alkukesä lähtenyt käyntiin reenien osalta? Ja miltä tunnelma on vaikuttanut?
- Reenit on lähteneet oikein mukavasti käyntiin. Joukkue on täynnä motivoitunutta porukkaa ja meillä on ollut hyvä tekemisen meininki. Oma motivaatiokin on tietenkin uusien haasteiden puolesta hyvin korkealla. Ampparilauma vaikuttaa urheilulliselta ja mukavaa kun on nuori joukkue.
Vahvuudet kentällä? Mitä fanit voivat odottaa?
- Vahvuudet kentällä ovat juoksunopeus, syöttötaito ja takakarvit. Muutenkin vahvuudet korostuvat hyökkäyspään tekemiseen, myös jotain juonikkuutta haluan tuoda sinne. Kehitettävää on varmasti kaikkialla, mutta ehkä ne suurimmat ovat sitten puolustuspäässä, ja tietenkin hiukan enemmän voisi olla röyhkeyttä maalintekopaikoissa.
Mitä odotat tulevalta?
- Tietenkin odotan joukkueelta hyvää ja nousujohteista kautta. Henkilökohtaisesti haluan ottaa seuraavan stepin ja kehittyä pelaajana. Haluan ja tavoittelen myös isoa roolia joukkueesta.
Mitenkäs tuo muun urheilun seuraaminen?
-Hirveästi en muuta seuraa, mutta Hifki on lätkässä kova ja Savon Pallo futiksen kolmosessa pirun kova! SaPa!!!
Kuusi nopeaa:

Cola - Vichy
-Vichyy vichyy

Lenkki - Puntti
-Lenkki

Pizza - Kebab
-Pizza
Laukaus - Syöttö
-Syöttö
Tarkkuus - Voima
-Tarkkuus
Jyp - KalPa
-Kalakukko

Kiitoksia ukkelit! Hyvää jatkoa kesään ja treeneihin.