M1: Edustus voittoon Vincemuksesta

03/03/2012 - 00:01

Lauantain miesten 2.divisioonan koitos O2 vs. Vincemus päätyi amppareiden 9-4 voittolukemiin.

Aikaisemmin kaudella O2 kohtasi Vincemuksen sen kotiluolassaan ja silloin Vincemus taisteli itselleen 5-5 tasapelin. Asetelma tämän päiväiseen otteluun oli selvä. O2 veisi ottelua ja Vince yrittäisi vastaiskuilla ja erikoistilanteilla kääntää peliä itselleen.

Ampparit lähtivät ensimmäiseen erään hyvällä vauhdilla ja hallitsivat pallollista peliä mielin määrin. Ensimmäiset kolme maalia olivat Scharin – Saukko – Soininen käsialaa. Erässä käytiin yhdessä vaiheessa 2-2 tasatilanteessa, kun vieraat onnistuivat osin kotijoukkueen lepsun puolustuksen tekemään kaksi maalia. Erän lopussa Hyväri – Hytönen akseli kaunisteli lukemia ja erä päättyi 4-2 amppareille.

Toinen erä oli vastaavanlainen kuin ensimmäinen. O2 hallitsi ja Vincemus odotteli omalla puoliskollaan. Erän näteimmästä suorituksesta vastasi Kapteeni Hakasen vitja. Minuutin syöttömyllyn jälkeen Vesa Hytönen sijoitti pallon vastustamattomasti vieraitten maalin ylähyllylle. Toinen erä amppareille 2-0.

Kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 6-2 lukemin. Vierasjoukkue oli saanut kaivettua viimeiseen erään pikkaisen lisää virtaa ja ajoittain näytti siltä, että kentällä olisi kaksi joukkuetta. Vieraat onnistuivat tekemään kaksi maalia toinen niistä rangaistuslaukauksella. Amppareiden maaleista vastasivat Jauhiainen, Paalanen ja ottelun kolmannella maalilla Tomi Scharin.

Amppareiden esitys oli juuri sellainen kuin tässä paikassa tulee olla. Ei mitään turhan hienoa, mutta tehokasta. Ottelun voittajasta ei ollut missään tilanteessa epäselvyyttä.

O2 seuraava kotiottelu on 1.divisioonan karsinoissa. O2 menee suoraan toiselle kierrokselle ja riippuen kotiedusta pelit alkavat 24.3. Seuraa O2:sen nettisivuja ja Facebookia. Tiedotamme asioista heti, kun otteluajat tarkentuvat.