Pelireissu Parolaan (D1 Musta YJS 4/7)

02/03/2019 - 15:09

Aamulla kelistä huolimatta joukkue suuntasi matkansa Parolaan Pekolan Iskun vieraaksi Juteini-keskukseen. Luvassa oli kaksi peliä, ensimmäinen Classic Blueta vastaan ja toinen isäntäjoukkuetta vastaan.

Tavoitteena, kuten aina, oli voittaa molemmat pelit ja ottaa sarjan ykköspaikalla vähän etumatkaa muihin joukkueisiin.

Ensimmäinen peli päättyi 7-11 voittoon Classicista. Tehot tässä pelissä tais pääosin mennä ykkösketjulle, joka nakutteli maalin toisensa perään. Classic joutui taipumaan kolmannen erän loppupuolella jo viiden maalin taka-ajoasemaan, mutta ei lopettanut taistelua tehden vielä kaksi maalia ja kuroen eroa hieman umpeen. Lopputulos oli kuitenkin selvä.

Ihan yhtä selvä oli toisen pelin häviö isäntäjoukkueelle. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 2-0 tappioasemassa, mutta peli oli ollut kaikin puolin tasainen, joten vielä oli kaikki mahdollisuudet kääntää homma kotiin. Pelin erotuomarilinja oli epätavallisen tiukka ja pilli raikasi molemmille joukkueille lähestulkoon jokaisesta kontaktista. Peli oli erittäin rikkonainen ja se ei auttanut takaa-ajoa yhtään, kun tilanteita ei päästy rakentamaan. Päätä puskettiin kahden erän verran PIskun puolustukseen. Isäntäjoukkueen sen sijaan käyttäessä maalipaikat armottomasti päättyi peli 6-2.

Sarjan ykköspaikka säilyy vielä tänään meillä, mutta etumatkaa ei saatu kasvatettua isommaksi. Seuraava turnaus näyttää, pystytäänkö ykköspaikka säilyttämään vai joudutaanko taipumaan. Taisteluun lähdetään pystypäin 16.2 Jyväskylässä Ampparipesässä. Tulehan kannustamaan joukkue kahteen voittoon!