Kiivas lauantai

12/02/2018 - 14:51

Eilinen turnauspäivä sisälsi paljon tunteita, eikä pettymyksiltä säästytty. Tavoitteena oli saada vähintäänkin kaksi pistettä matkaan, mutta tällä kertaa pisteet jakautuivat muualle.

O2-Jyväskylä III - O2-Jyväskylä II

Tiesimme, että vastassa on kova ja taitava joukkue. O2JKL n 2 joukkue lähti peliin kovat piipussa ja surisivat todella energisesti. He tulivat tilanteisiin kovaa ja hyödynsivät tyhjän tilan. Ensimmäisessä erässä nähtiin yhteensä neljä maalia, joista kolme meidän verkkoon upotti vastustaja. Erän loppupuolella meidän Nina “Lazer” Lager #24 pääsi hyödyntämään hyökkäystilanteen ja jatkamaan pallon eteenpäin Jenna Javanaiselle #63, joka laittoi pallon kylmän rauhallisesti vastustajan maaliin.

Toiseen erään lähdettiin 1-3 tilanteesta ja kovassa uskossa, ettei maalieroa syntyisi enää paljon. Vastustaja pisti kuitenkin koneen pyörimään toden teolla ja myllytti taululle lukemat 1-9 pitäen maalivahtimme Jonna Luopan #2 kiireisenä.

Kolmas erä päättyi juuri ennen virallisen peliajan päättymistä, kun O2JKL n2 ylsi 12 maalin maalieroon. Ottelu päättyi näin ollen 1-13 lopputulokseen vastustajan hyväksi.

Pirkat II - O2-Jyväskylä III

Tähän otteluun nollasimme päämme ja haimme pelaamiseen uutta puhtia. Lähdimme pelaamaan alusta asti tiivistetyllä kokoonpanolla. Kyseessä oli tärkeiden pisteiden jahti.

Koko peli oli hyvin tasaista ja vääntöä oli puolin sekä toisin. Pirkat pääsivät yllättämään maalivahtimme ensimmäisessä erässä ja iskemään taululle lukemat 1-0. Pirkoilla oli myös monia muita läheltä piti tilanteita, jotka maalivahtimme Zeni Lahtinen #1 hoiti mallikkaasti.

Ottelun aikana tehtiin hetkellisesti pieniä muutoksia kenttiin ja kokeiltiin myös viimeisen peliminuutin ajan pelata kuudella kenttäpelaajalla. Muutokset eivät kuitenkaan tuoneet haluttua lopputulosta ja ottelu päättyi 1-0 Pirkkojen hyväksi. Vaikka häviö tuli, pelasimme kuitenkin hyvän pelin. Pisteet jäivät tällä kertaa uupumaan.

Ei unohdeta myöskään otteluiden mainintoja! Turnauksen parhaaksi pelaajaksi Parturi-Kampaamo Sirpan toimesta valittiin Silja "Silli" Polvi #3, joka näytti aivan uuden puolen itsestään pelaajana! Häneltä löytyi uudenlaista rohkeutta ja tahtoa pelitilanteisiin. Ensimmäisen ja toisen ottelun "Vähiten paska" -nimityksen itselleen lunastivat Jenna Javanainen #63 (O2-Jyväskylä II ottelu) sekä Eveliina “Eve” Vuorma #22 (Pirkat II ottelu). "Mustelmat" -nimityksen itselleen ottivat puolestaan Maiju “Aito” Peltomaa #77 (O2-Jyväskylä II ottelu) ja Zeni Lahtinen #1 (Pirkat II ottelu). Perinteeksi muodostuneen kiertopalkinnon oli aika matkata uudelle omistajalle. Pikkujouluissa Piia Lehtola #6 antoi kunnian sitoutuneisuudesta Erika Kamsulalle #13. Hän on ollut yksi aktiivisimmista osallistujista joukkueessamme ja toimii myös joukkueemme some-vastaavana. Muistimme myös joukkueemme Kati Pulkkista, joka on tehnyt kovaa ja uskomatonta työtä joukkueemme hyväksi, pienellä elefantti aiheisella lahjalla.

Loppukaudeksi katsomme pelipaikkoja uusiksi ja koetamme saada parhaimman mahdollisen potentiaalin joukkueesta esille. Lisäksi meidän täytyy katsoa ja miettiä loppukaudelle uudet tavoitteet, joiden avulla pääsemme uuteen nousuun. Näin jatkamme treenaamista ja koetamme kaivaa uutta vaihdetta silmään 15.12 järjestettävään turnaukseen, joka otellaan Ylöjärven liikuntakeskuksella. Tällöin ottelemme Riemua sekä Steelers II:sta vastaan.