M2: Joukkue kasassa uutta kautta varten

10/02/2018 - 14:36

Kaudeksi 2018-2019 nelosdivariin noussut amppareiden kakkosmiehistö aloittaa kautensa tulevana viikonloppuna Äänekoskella, kun vastaan asettuvat Liikunnan Riemu ja FC Nestehukka. Kauteen valmistautuminen alkoi välittömästi nousun varmistuttua keväällä ja ensimmäinen uusi pelaajasopimus allekirjoitettiin jo nousujuhlien huumassa. Tätä pahvia ei tarvinnut kuitenkaan aamulla herättyään katua, sillä sen avulla varmistui Markus "Kusti" Turusen paluu ampparipaitaan pakollisen SBJ välivuoden jälkeen.

Jotain seuran ja joukkueen vetovoimasta kertonee se että joukkueeseen tulijoita olisi jälleen ollut enemmän kuin mukaan pystyttiin ottamaan. Lähtijöistä Karppisen Mikko päätti pitää välivuoden ja keskittyä huoltamaan jalkansa pelikuntoon sekä Hiluxinsa ajokuntoon. Välivuoden päättivät pitää myös pesisketjun laituri Juho Thil, syöttökone Joonas Kemiläinen sekä viivapelote Santeri Niemi. Saukon Jani vaihtaa pelaajavalmentajan roolin pelkkään valmentajan hattuun tulevalle kaudelle. Kesken edellisen kauden joukkueeseen liittynyt maalivahti Jarno Juntunen joutui jättämään Keski-Suomessa dominoinnin yhteen kauteen, kun siivilielämän kuviot heittivät miehen takaisin kohti pohjoisempia pelikenttiä.

Out:

Karppinen Mikko
Saukko Jani
Kemiläinen Joonas
Thil Juho-Perttu
Niemi Santeri
Juntunen Jarno

In:

Kemppi Jussi (Pertunmaan ponnistajat)
Korhonen Aleksi (Palloiluseura Vissy)
Turunen Markus (SBJ Vaajakoski)
Leppä Mikki (SB Coyotes)
Räsänen Niko (Pontuksen nouseva voima)
Kiviluoma Jere (Blasters)
Selin Ville
Hytönen Vesa

Joukkueenjohdon verkkoihin on kuitenkin pitkin kesää jäänyt kiinni sen verta kovia pelimiehiä että komeista miehistä ei tulevallakaan kaudella tule pulaa. Nimekkäin vahvistus on ehdottomasti paluun pelikentille tekevä O2 legenda Vesa Hytönen. Läpi kevään ja kesän sopimusneuvotteluita Hytösen kanssa käynyt joukkueenjohtaja Sampsa Huoponen sai viimein syyskuussa kuulla tohtorin vastaavan kyllä, ja nähtäväksi jää paukuttaako amppareiden kaikkien aikojen pistemies myös kakkosjoukkueen kovimmat pörssit tulevalla kaudella. Kovan haasteen tulee varmasti tarjoamaan ainakin Blastersista takaisin kotiin palaava Jere Kiviluoma, joka kaudella 16-17 nakutti joukkueen sisäisen pistepörssin voittoon oikeuttavat tehot 17 + 7 = 24.

Kolmas paluumuuttaja jo edellä mainittujen Kiviluoman ja Turusen lisäksi on kaksi vuotta etelässä palloillut Aleksi "Kore" Korhonen. Kuten Hytösen, myös Koren edellinen kausi ampparinutussa päättyi sarjanousuun, ja omien sanojensa mukaan mies on valmis vaikka yksin kantamaan joukkueensa reppuselässä lohkovoittoon tänäkin vuonna.

Kokonaan uusina niminä joukkueeseen liittyvät Hartolan suurin Cheek-fani Jussi Kemppi, Kaavilta salibandyoppinsa saanut metsien mies Niko Räsänen, pääministeriksi tulevaisuudessa hamuava Mikki Leppä ja myöskin aiemmin O2 edustuksen paidassa esiintynyt Ville Selin.

Varsinainen tulikaste joukkueella on tosiaan edessä tulevana sunnuntaina Äänekoskella. Miesten nelosessa on tällä kaudella käytössä sähköinen pöytäkirja ja täten myös reaaliaikainen tulospalvelu, joten uunituoreet tiedon otteluiden tuloksista löydät salibandyliiton sivuilta. Avausturnauksen jälkeen kaikki loput ottelut pelataan Killerin liikuntakeskuksella, joten pelkkään etäkannattamiseen ei tarvitse tyytyä vaan voit tulla lehtereille kannustamaan oranssipaitoja kohti suvereenia lohkovoittoa. Kaikkiin otteluihin on luonnollisestikin vapaa pääsy.

Joukkueen instagram tilillä tehdään kauden mittaan tutuksi uusia pelaajia ja kerrotaan tarinoita kulissien takaa, kannattaa viimeistään nyt ottaa tili seurantaan!

Kakkosampparit kaudella 2018 - 2019

Hyökkääjät:

9 Selin Ville
10 Hytönen Vesa
11 Isopahkala Arttu
12 Kiviluoma Jere
16 Manninen Kalle
20 Väisänen Esko
26 Turunen Markus
27 Kankaanpää Jari-Matti
49 Heinänen Joonas
57 Väisänen Juha
78 Ryyppö Eero
88 Kemppi Jussi
91 Leppä Mikki

Puolustajat:

14 Huoponen Sampsa A
17 Heikkinen Janne C
23 Haatainen Simo
24 Räsänen Niko
25 Vaarakallio Roope
41 Korhonen Aleksi
71 Asikainen Miika
72 Tuukkanen Joni

Maalivahdit:

4 Huotari Jani
6 Timonen Tommi A

Valmentaja:

Jani Saukko