M1: Kausikorttimyynti käyntiin - Viikon ajan Supertarjous!

08/02/2022 - 00:01

Miehet 2022-2023

Saat kausikortin 9.8.2022 saakka VAIN HINTAAN 20€!

Kyllä, kuulit oikein; O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen kausikorttimyynti Divarikaudelle 2022-2023 on nyt alkanut ja se alkaa todella huokealla, early bird ja back to school- tarjouksella! 

Siis ensi viikon tiistaihin asti eli tasan viikko tästä hetkestä eteenpäin saat kausikortin vain vaivaiseen 20€ hintaan. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Divarin kotiotteluihin (13 kpl), jotka pelataan Palokan koulukeskuksella ja Jyväskylän Monitoimitalolla tulevalla kaudella. Kausi alkaa syyskuussa ja ensimmäinen kotiottelu on vuorossa lokakuun alussa.

10.8.-31.8.2022 kausikortin hinta tulee olemaan 30€, joten olethan nopea, jos haluat kausikortin parillakympillä itsellesi napata!

Tilaamaan pääset tästä linkistä ja linkin löydät myös kaikista joukkueen somekanavista!

Kausarimyynti miehet

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

 

Harjoituspelit käyntiin

Ampparit palasivat tällä viikolla takaisin yhteisen lajiharjoittelun pariin omatoimijaksolta, ja joukkue pääseekin ensimmäistä kertaa irti harjoituspelien muodossa jo tulevana sunnuntaina, kun isännöimme Ampparipesässä Liikuntakeskus Buugilla Joensuusta saapuvaa Josbaa sekä täksi kaudeksi Divariin noussutta, erittäin tuttua paikallisvastustajaa Happee Steamersia.

Otteluihin vapaa sisäänpääsy, tervetuloa katsastamaan Amppareiden loppukesän kuntoa! Aikataulut näet alla olevasta kuvasta:

Pre Season käyntiin

Alkuperäinen kuva: Esa Takalo

Joukkue