M1: Kolme uutta sopimusta ja yksi jatkosopimus!

08/02/2017 - 11:28

Edarin Äyät ovat palanneet harjoituksiin kesän omatoimijakson jäljiltä. Omatoimijakson aikana siirtomarkkinoilta tarttui haaviin kolme uutta pelaajaa sekä yksi jatkosopimus!

Jatkosopimukseen nimen alle kirjoitti maalivahti Janne Manninen ja uudet tulokkaat ovat Kasperi Kantonen, Karel Joutsimäki ja Aapo Kyyrä.
”Revo-Jannen” viime kausi loppui harmittavasti jo marraskuussa sattuneessa polvivammassa. Kuntoutus leikkauksesta vei koko loppukauden ja Janne onkin kesällä maalille päästyään ollut innosta pinkeänä koppaillessaan palloja.


Hyökkääjänä pelaava Kantonen siirtyy O2-Jyväskylään sarjaporrasta ylempää Happeesta, ja puolustajat Joutsimäki & Kyyrä Happeen A-junioreista. Kantoselta löytyy kokemusta myös Divarista muutaman kauden takaa SBS Wirmosta, missä pisteitäkin syntyi hyvällä tahdilla. Terävästi liikkuvalta pelurilta on siis lupa odottaa maaleja sekä paljon nälkää muutaman Salibandyliigakauden jälkeen!


A-junioreista yli-ikäisiksi kasvaneet Kyyrä ja Joutsimäki tuovat syvyyttä Äyien puolustukseen. Kyyrä on jääkaappi-pakastin –yhdistelmän kokoinen järkäle, joka ei kaihda pieniin väleihin menoa. Puolustaja peittosi muiden pelaajien lisäksi myös Coach Peltosen maksimipenkkipunnerruksessa, joten miehessä on voimaa kuin pienessä kylässä! Joutsimäki tuo pallollista osaamista ja rauhallisuutta joukkueen alakertaan. Kesän harjoituksissa on nähty myös viuhuvaa kiertorannaria useaan otteeseen, mikä on hyvä lisä O2:n viivapelaamiseen!


Edarin Äyät palasivat omatoimijaksolta tositoimiin maanantaina ja alkavat valmistautua toden teolla alkavaan Divari-kauteen! Joukkue pelaa harjoitusotteluita vielä ainakin Happee Steamersia ja Salibandyliigaan noussutta SB Welhoja vastaan sekä edessä on yksi harjoitusturnaus Kokkolassa, joten pysykäähän kuulolla! 


Edarin Äyät toivottavat uudet pelaajat tervetulleiksi seuraan ja joukkueeseen, sekä kaikille seuraajillemme Iloista ja (toivottavasti) Lämmintä loppukesää!