N1: Suomen kovin naisten kakkosdivarin jyväskyläläisjoukkue palailee kaukaloon: Osa 1

08/02/2011 - 00:01

(Huom. O2-naisten verkkotoimituksella ei ole mitään tekemistä tämän tekstin sisällön kanssa, mahdolliset valitukset ja kysymykset tekstistä voi osoittaa suoraan valmennukselle)

"Kun kauden alkuun on enää parisen kuukautta, voidaan vilkuilla jo hieman kulissien taakse. 

Viime kauden alisuorittaminen nosti näyttöhaluja tälle kaudelle ja joukkueen kasaaminen onkin ollut vauhdissa jo huhtikuusta lähtien. Ovet ovatkin käyneet vinhasti molempiin suuntiin ja valitettavasti muutamat hylkäsivät meidät opiskeluiden ja muuttojen takia. Jotkut päättivät lähteä jäähdyttelemään liigaan ja totesipa joku pelanneensa salibandyn jo läpikin. Kiitokset kuitenkin heille kaikesta. Toistaitoisia korvaajia on kuitenkin löytynyt enemmän kuin tarpeeksi ja heidän perusteellinen suolaamisensa sitten lähempänä kauden alkua. Luvassa kuitenkin joukko värikkäitä persoonia, jotka sopivat sakkiin kuin naula päähän.

Eniten valmistautumista helpottavat kuitenkin jatkosopimukset runkopelureiden kanssa. Joukkueen moniosaajana jatkaa Anni Polari sopimuksella "et oo ikinä pääsemässä pois" ja diktaattorina Ansku Niemelä sopparilla 15+3 vuotta, sisältäen tosin varsin kaukaa haetun ulkomaanpykälän. Maalinsuulle kiinnitettiin Maria Kivelä sopimuksella mallia 1+1+1+1+1... viikkoa tai niin kauan kuin kiinnostaa. Lisäksi järkyttäviä tehoja odotetaan joukkueeseen viime kaudella kotiutuneilta Pinja Juvoselta ja Henna Autiolta, mikäli nämä joskus oppivat juoksemaan. Tärkeä rooli nostamassa joukkueen keski-ikää on myös Nina Lagerilla, Mari Kuparisella ja Anne Salomaalla, joita ei vaan saada lopettamaan. Lisäksi mukana monta, joita en nyt vain jaksa muistaa. Arvokkaita penkinlämmittäjiä kuitenkin kaikki.

Vastustajat ovat jatkossakin varsin tuttuja ja odotettavissa onkin O2 vs. Tampere -asetelma, jossa isoimpana kantona kaskessa Classicin kakkospainos. Uudet tulokkaat TiPa ja Kikunat eivät vielä tässä vaiheessa pelota, mutta on nuo pelit ennenkin osattu vaikeiksi tehdä. Tosiasia on kuitenkin se ettei tässä sarjajärjestelmässä jahdata taaskaan mitään muuta kuin paikkaa auringosta, eli pelien jatkumista pitkälle kevääseen. Pitäkäähän sormet ristissä.

Vaikka rinki varsin leveä onkin, toivotaan hiljalleen lisääntyvien salireenien parantavan tilannetta kesän jäljiltä :)  Jos jotakuta sattuisi vielä tämän jälkeen kiinnostamaan joukkoomme liittyminen, niin viestiä valmennuksen suuntaan. Mitään ei luvata, mutta on mukava saada postia."

Salibandykelejä ootellessa

Valmennus

Joukkue