M1: Elokuun harjoitusottelut tulevat tässä!

07/02/2019 - 15:38

Miehet edustus

Miesten edustusjoukkue pelaa elokuussa 2019 peräti kuusi harjoitusottelua. Kuva: Esa Jokinen

Uuden salibandykauden avaus kolkuttelee enää reilun parin kuukauden päässä ja jokainen joukkue valmistautuu siihen omilla tahoillaan. O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue "Äyät" viettää tällä hetkellä kesän omatoimijaksoa, ja joukkueen harjoittelu jatkuu taas heinäkuun puolestavälistä täysillä kohti syyskuun Divarin sarja- avausta!

Elokuussa joukkue pelaa kuitenkin jo kauteen valmistavia harjoitusotteluita kuusi kappaletta. Nyt varmistuneet harjoitusottelut näet alla olevasta kuvasta.

Miehet edustus

Vastustajina nähdään siis Salibandyliigasta Kuopion SB Welhot, omasta sarjastamme Divarista Nurmon Jymy sekä sarjanousija Pirkkalan Pirkat, ja 2-divisioonasta tuttu paikallisvastustaja Happee Steamers sekä Länsirannikon lohkosta SB Hirvensalo. Hyvin erilaisia vastuksia on siis edessä! Ja hienoa tietenkin on, että otteluista kolme pelataan Jyväskylässä, joten innokkaimmat fanit pääsevät ihastelemaan joukkueen otteita jo heti elokuun alussa. Otteluiden kellonajoista tiedotamme lähempänä, kuten myös mahdollisista muutoksista.

Myös Divarin sarja- avauksen päivämäärät julkistettiin kesäkuun lopulla, ja O2-Jyväskylän kohdalla se onkin erityisen kutkuttava: kausi päästään avaamaan nimittäin kotikaukalossa 14. päivä syyskuuta, ja vieraaksi saapuu viime kaudella Salibandyliigassa pelannut Porin Karhut!

Hetki pitää kuitenkin vielä kauden alkua odotella, mutta pian pääset taas kuuntelemaan surinaa ja ihastelemaan Äyien otteita salibandyhalleissa ympäri Suomen maan!