Kaksi jatkosopimusta amppareihin

05/02/2016 - 15:04

Miehet edustus

Tänään saatiin jälleen ampparifaneille mieluisia uutisia, kun viime kauden kaksi tähtipelaajaa, Ilkka Tepponen ja Joni Lempinen, allekirjoittivat tulevan kauden kattavan jatkosopimuksen O2:n kanssa. Valmennuksesta ollaan luonnollisesti tyytyväisiä, koska molemmat heistä kuuluivat menneellä kaudella joukkueen ykkösketjuun.

Lempinen pelasi viimekaudella 22 runkosarjan ottelua tehden niissä 41 maalia ja 22 maalisyöttöä. Tepposen kausi oli hieman rikkonainen yläraajavammasta johtuen, mutta siitä huolimatta hän merkkautti itselleen 15 runkosarjan pelissä 8 maalia ja 22 maalisyöttöä.

”Herrojen kanssa on keskusteltu jatkosta lähes päivittäin kauden loputtua. Ymmärrettävästi viime kauden jälkeen molemmilla oli takki aika tyhjä, eikä innostuminen tulevasta kaudesta ollut itsestään selvyys. Valmennuksen visio tulevasta sai kuitenkin kaverit innostumaan niin, että pääsimme sopimukseen jatkosta.”, kommentoidaan valmennuksen suunnalta.

Tepponen itse näkee jatkon seuraavasti. ”O2 on tarjonnut viimeiset vuodet mahdollisuuden pelata salibandyä tavoitteellisesti. Olemme päässeet nauttimaan kevään kovista peleistä joka vuosi, kun olen itse ollut mukana. Lisäksi huikea ilmapiiri joukkueen sisällä on ollut suuri syy siihen, että pelaaminen maistuu edelleen.”

Viime vuoden kapteeni Joni Lempinen on Tepposen kanssa samoilla linjoilla. "O2 on tullut muutaman vuoden aikana tutuksi ja osoittanut, että seura ja sen edustusjoukkue pyrkivät yhdessä kehittämään toimintaa eteenpäin. Kehittyminen on se jutun suola ja uskon myös itse voivani kehittyä pelaajana O2:sen mukana. Joukkueessa jatkaa tuttuja äyiä ja reissaaminen on kavereiden kanssa hauskempaa."

Miehet edustus

Valmennus on ollut kaikkineen tyytyväinen siihen, minkälainen meno kevään try outeilla on ollut. "Edustuksen viimeiset try outit ovat tulevana keskiviikkona, ja niiden jälkeen on lupa odottaa uusia sopimusuutisia. On tässä muutamien pelimiesten kanssa jo neuvottelut aloitettu, mutta odotetaan nyt vielä nimet paperiin.", myhäilee valmennus mystisenä.

Valokuvat: Niklas Suominen / Asuntovalokuvaus.fi