Ilmoittaudu mukaan C2-, C1- ja B-ikäluokkiin – harjoittelu käynnistyy huhtikuussa

04/02/2020 - 17:32

Try out

Ilmoittaudu nyt mukaan O2-Jyväskylän vanhimpien poikajunioreiden joukkueisiin kaudelle 2020-2021. Ikäluokat A, B, C1 & C2 muodostavat Ampparien huipulle tähtäävän pelaajapolun. Ikäluokkien edustus- ja kilpajoukkueiden lisäksi B- ja C-junioreissa on mahdollista pelata harrastejoukkueessa, jossa harjoittelua on määrällisesti vähemmän.


Poikkeusolojen takia ikäluokkien pelaajat jaetaan edustus- ja kilparyhmiin try out- jaksolla, joka pidetään heti kun suositukset sen sallivat. Ikäluokkien harjoitustoiminta alkaa 27.4. etävalmennuksella suositusten mukaisesti ja toimintaan voi ilmoittautua 26.4.2020 asti. Ilmoittautumisajan päätyttyä ikäluokkien toimintaan otetaan uusia pelaajia mukaan siinä tapauksessa, että ikäluokassa on vielä tilaa. Tarkemmat tiedot ikäluokkaan ilmoittautumisesta ja ikäluokan maksimipelaajamäärästä on esitetty tässä uutisessa jäljempänä. Kaikille ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautuneille osoitetaan joukkue Amppareista.

 

Akatemiassa tähdätään tuplamestaruuteen

Miesten akatemiajoukkue linkittää poikien pelaajapolun sulavasti aikuisten sarjatoimintaan. Akatemiajoukkue pelaa kaudella 2020-2021 miesten 2. divarissa ja A-poikien 1. divarissa. Miesten sarjoissa tähtäimenä on nousu sarjaporrasta ylöspäin Suomisarjaan. A-junioreissa tähtäin on seuran 3-vuotissuunnitelman mukaisesti SM-sarjanousussa. Ampparien 2010-luvulla alkanut junioritoiminta alkaa ulottua jo laajalla rintamalla vanhimpiin poikajunioreihin asti, minkä odotetaan vauhdittavan A-poikien ja akatemian nousutavoitteita.


Akatemian vastuuvalmentajana jatkaa Juha Hirvonen, jonka valmentajaura on jatkunut jo vuosikymmenten ajan salibandyn parissa. Viimeisen kolmen vuoden aikana akatemiajoukkueen toiminnasta on kehittynyt Hirvosen johdolla mainio paikka nuoren pelaajan kehittymiselle kohti lajin terävintä huippua. Miesten akatemiajoukkue toimii tiiviissä yhteistyössä miesten edustusjoukkueen kanssa muun muassa farmisopimuksen mahdollistamaa pelaajaliikehdintää hyödyntämällä. Mikäli olet kiinnostunut akatemian toiminnasta (miehet tai A-pojat), niin olethan yhteydessä vastuuvalmentajaan (Juha Hirvonen, juha.hirvonen@o2-jkl.fi, 040 503 7092).

 

 

B-pojissa uudelleenrakennusprojekti SM-sarjakauden jälkeen

B-pojissa pelattiin päättyneellä kaudella laajalla rintamalla, kun edustusryhmä surisi SM-sarjassa ja kilpa- sekä harrasteryhmä aluesarjassa. Kaudella 2020-2021 B-poikien ikäluokan muodostavat 2003-2004 syntyneet juniorit, jotka ovat ensimmäistä kertaa samassa ikäluokassa. Uudelleenrakentamista onkin varmasti luvassa runsaasti, mutta aivan kaikkea ei tarvitse aloittaa alusta, sillä rakentamista jatketaan tutussa johdossa. B-poikien ikäluokan vastuuvalmentajana kolmatta vuotta putkeen jatkaa seuran valmennuspäällikkönäkin toimiva Tuomas Pulkkinen.


B-ikäluokkaa useamman vuoden valmentaneena Pulkkinen odottaa tulevalta kaudelta isoja kehitysloikkia niin yksilö- kun joukkuetasolla:

”Useampi -03 ja -04 syntynyt pelaaja pääsi jo viime kaudella kokeilemaan B-poikien SM-sarjan tasoa. Tulevalla kaudella kyseisten pelaajien on aika kasvaa rivipelaajista johtajiksi. Olen varma, että pystymme ottamaan motivoituneiden pelaajien kanssa isoja kehitysaskeleita ja toivottavasti näemme mahdollisimman monen B-juniori-ikäisen murtautuvan myös A-junioreiden joukkueeseen kauden aikana. Olen valmis käärimään hihat ja ryhtymään hommiin – ennenaikaisesti päättyneeltä kaudelta jäi runsaasti intoa tulevan rakentamiseen!”


B-poikien ikäluokkaan voivat ilmoittautua 2003 syntyneet ja nuoremmat pelaajat (poikkeustapauksessa myös -02 syntynyt voi ilmoittautua yli-ikäisenä). Ikäluokkaan muodostetaan edustus ja kilpapeliryhmä. Ikäluokan toimintaan kerätään ilmoittautumisia 26.4.2020 asti ja ikäluokan harjoittelu alkaa 27.4.. Tämän jälkeen ikäluokkaan otetaan pelaajia vain, jos ikäluokassa on vielä tilaa. Ikäluokan maksimikoko on 6 maalivahtia + 40 kenttäpelaajaa. Mikäli ilmoittautumisajan puitteissa ikäluokkaan ilmoittautuu enemmän pelaajia kuin ikäluokan maksimimäärä, otetaan kaikki pelaajat mukaan toimintaan ja ikäluokan toimintasuunnitelmaa muutetaan. Harrasteryhmään voi ilmoittautua mukaan seuran junioripäällikölle kevään, kesän ja syksyn aikana.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Tuomas Pulkkinen
040 966 3816
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi
 

ILMOITTAUDU IKÄLUOKAN TOIMINTAAN TÄSTÄ (Google Forms)

 

C1-ikäluokalla hampaankolossa playoffien kokoinen möhkäle

2005 syntyneiden poikien edustusryhmä odotti keväällä edessä olevia SM-sarjan pudotuspelejä kuin kuuta nousevaa, mutta maaliskuun 12. päivä kaikki loppui kuin seinään. Myös ikäluokan Kilpa 1 -ryhmä valmistautui kilpasarjan loppuhuipennukseen ja trion täydensi haastajasarjassa pelannut Kilpa 2 -ryhmä. Ikäluokan toimintaa järjestetään yhdessä Muuramen Yrityksen kanssa ja edustusryhmä pelaa O2JKL/MuurY -yhteisjoukkueella C1-poikien sarjaa. Menestysnälkää viime kaudesta on varmasti jäänyt ikäluokkaan laajalla rintamalla, mikä toivottavasti saadaan kanavoitua lenkkipoluille kesällä. Ikäluokan matka C-junioreissa jatkuu viime kauden tapaan Joona Kasken johdolla.


Lähes 60 pelaajan ikäluokkaa johtava Kaski näkee runsaasti potentiaalia, mutta muistuttaa samalla harjoittelun merkityksestä:

”Viime kaudella otettiin Edustuksen osalta jo aika jättimäinen harppaus tuntemattomuudesta tuonne ikäluokan kärjen tuntumaan ja Kilpajoukkueissa puolestaan nähtiin myös todella ilahduttavia kehityskaaria läpi kauden, mikä kanavoitui joukkueiden hyvänä menestyksenä Kilpa- ja Haastajasarjoissa. Kaiken kaikkiaan C2-kausi oli siis erittäin onnistunut, mutta kyllä meidän täytyy tulevalla kaudella pystyä vielä ottamaan askeleita eteenpäin, jotta paikka ikäluokan kärkikastissa ei karkaa mihinkään.”


”Harjoittelun, niin omatoimisen kuin joukkueiden oman, merkitys tulee kasvamaan entisestään ja taas mennään iän myötä entistä lähemmäksi todellista Kilpaurheilua; kuitenkin muistaen että salibandyn pitää edelleen olla myös erittäin hauskaa. Erittäin hyvillä mielin toiselle C-junnukaudelle lähdetään, toivottavasti saadaan tehtyä siitä yhdessä vähintään yhtä hieno ja menestyksekäs kuin edellisestä!"


C1-poikien ikäluokkaan voivat ilmoittautua 2005 syntyneet ja nuoremmat pelaajat (poikkeustapauksessa myös -04 syntynyt voi ilmoittautua yli-ikäisenä). Ikäluokkaan muodostetaan edustus ja kilpapeliryhmä(t). Ikäluokan toimintaan kerätään ilmoittautumisia 26.4.2020 asti ja ikäluokan harjoittelu alkaa 27.4.. Tämän jälkeen ikäluokkaan otetaan pelaajia vain, jos ikäluokassa on vielä tilaa. Ikäluokan maksimikoko on 8 maalivahtia + 60 kenttäpelaajaa. Mikäli ilmoittautumisajan puitteissa ikäluokkaan ilmoittautuu enemmän pelaajia kuin ikäluokan maksimimäärä, otetaan kaikki pelaajat mukaan toimintaan ja ikäluokan toimintasuunnitelmaa muutetaan. Harrasteryhmään voi ilmoittautua mukaan seuran junioripäällikölle kevään, kesän ja syksyn aikana.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Joona Kaski
050 431 3956
joona.kaski@o2-jkl.fi
 

ILMOITTAUDU IKÄLUOKAN TOIMINTAAN TÄSTÄ (Google Forms)

 

2006 syntyneiden poikien ikäluokka ensimmäistä kertaa SM-karsintoihin

C2-poikien ikäluokan vastuuvalmentajana aloittaa Mikko Pirttimäki, joka on johtanut Ampparien -06 ikäluokkaa jo edelliset kaksi kautta. 2006 syntyneiden poikien ikäluokka tulee ensimmäistä kertaa ikään, jossa pelaaminen Suomen mestaruudesta alkaa. Samalla ikäluokan pelaajat jaetaan try outeilla tasojoukkueisiin edustus ja kilpa. Vallitsevien olosuhteiden takia try out -jaksoa ei voida järjestää keväällä, vaan se järjestetään heti kun suositukset sen sallivat.


Ikäluokkaan ensimmäistä kertaa muodostettavilta edustus- ja kilparyhmiltä Pirttimäki odottaa hyvähenkistä sisäistä kilpailua ja iloista meininkiä:


”Heti alkuun haluan toivottaa kaikki pelaajat lämpimästi tervetulleiksi C2-ikäluokan toimintaan. Puhallamme yhteen hiileen edustus- ja kilpapeliryhmien kanssa sekä tulemme tekemään vahvasti yhteistyötä mm. C1-ikäluokan kanssa. Pelaajien viihtyvyys, yhteiset aktiviteetit ja ryhmäytyminen joukkueen kanssa ovat tulevan kauden tärkeitä teemoja. Jatkamme siitä mihin olemme jääneet, mutta nyt nostetaan esiin myös tavoitteellinen tekemisen meininki. Uusille pelaajille, jotka haluavat mukaan Amppareihin. ”Ole rohkea yhteydenotossa ja tule nauttimaan lajista täysin omana itsenäsi.”


C2-poikien ikäluokkaan voivat ilmoittautua 2006 syntyneet ja nuoremmat pelaajat (poikkeustapauksessa myös -05 syntynyt voi ilmoittautua yli-ikäisenä). Ikäluokkaan muodostetaan edustus ja kilpapeliryhmä. Ikäluokan toimintaan kerätään ilmoittautumisia 26.4.2020 asti ja ikäluokan harjoittelu alkaa 27.4.. Tämän jälkeen ikäluokkaan otetaan pelaajia vain, jos ikäluokassa on vielä tilaa. Ikäluokan maksimikoko on 6 maalivahtia + 40 kenttäpelaajaa. Mikäli ilmoittautumisajan puitteissa ikäluokkaan ilmoittautuu enemmän pelaajia kuin ikäluokan maksimimäärä, otetaan kaikki pelaajat mukaan toimintaan ja ikäluokan toimintasuunnitelmaa muutetaan. Harrasteryhmään voi ilmoittautua mukaan seuran junioripäällikölle kevään, kesän ja syksyn aikana.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Mikko Pirttimäki
040 411 6498
mikko.pirttimaki@gmail.com

 

ILMOITTAUDU IKÄLUOKAN TOIMINTAAN TÄSTÄ (Google Forms)

 

 

Lisätietoja O2-Jyväskylän junioritoiminnasta

Tuomas Pulkkinen
Valmennuspäällikkö
O2-Jyväskylä
040 966 3816
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi

02.04.2020