Pääsarjatason salibandya, opiskelua ja kaksoisuran rakentamista Jyväskylässä

03/02/2023 - 11:40

Pelaatko salibandya tavoitteellisesti ja etsit itsellesi korkeakoulun opiskelupaikkaa? Hae kevään yhteishaussa Jyväskylään, jossa on erinomaiset mahdollisuudet opiskelun ja urheilun yhdistämiseen, eli niin sanottuun kaksoisuraan. Naisten edustusjoukkueemme pelaa F-liigassa ja miesten edustusjoukkue Inssi-Divarissa. Lisäksi Amppareista löytyy miesten akatemiajoukkue Suomisarjasta ja valtakunnallista sarjaa pelaavat juniorijoukkueet kaiken ikäisille.

 

O2-Jyväskylä ja Jyväskylän urheiluakatemia tekevät tiivistä yhteistyötä, mikä mahdollistaa urheilijoille hyvän toimintaympäristön kehittyä niin ihmisenä, opiskelijana kuin urheilijana. O2-Jyväskylän tavoitteellisilla urheilijoilla on mahdollisuus hakeutua Jyväskylän urheiluakatemian jäseneksi, mikä tuo mukanaan mm. laajat harjoitusmahdollisuudet ympäri Jyväskylää ja muut kehittymisen tukitoimet (psyykkisen valmennuksen tuesta alkaen). Toisen asteen opiskelijoille järjestämme yhdessä Gradian ja Happeen kanssa aamuharjoittelua kolmesti viikossa. Salibandyvalmennuksen tavoitteena on kehittää toimintaympäristöä jatkuvasti, jotta voimme mahdollistaa määrätietoiselle nuorelle parhaan mahdollisen paikan kohti tavoitteellista urheilijan uraa.


Tervetuloa opiskelemaan Jyväskylään ja pelaamaan salibandya amppariperheeseen!

 

 

Yhteishaku 2023

Valtakunnallinen yhteishaku toisen asteen koulutuksiin on käynnissä (21.2.–21.3.2023). Jyväskylän urheiluakatemian urheilijaksi voi hakea suoraan Jyväskylän urheiluakatemian sivuilta https://jyvaskylanurheiluakatemia.fi/. Olethan meihin yhteydessä jo opiskelujen hakuvaiheessa, niin suunnitellaan sinulle valmiiksi paras ympäristö tavoitteellisen urheilu-uran ja opintojen yhdistämiseen!

 

Tuomas Pulkkinen

Urheilutoimenjohtaja

O2-Jyväskylä

040 966 3816