Surinaa Ampparipesässä!

03/02/2019 - 15:18

Kausi lähenee loppuaan, kun oli aika kauden toiseksi viimeisen turnauksen. Ottelimme tänään (2.3) Riemua ja Steelers II:sta vastaan. Taistelimme tärkeistä pisteistä aamutuimaan Ampparipesässä.

AmpparitAmpparit

Riemu - O2-Jyväskylä III

Aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet hyvin tasaväkisiä, tasapeli ja voitto. Lähdimme hakemaan toista voittoa ja tärkeitä kahta pistettä. Otteluun lähdimme kolmella kentällisellä, maalissa Zeni Lahtinen #1 ja hyvällä amppari asenteella!

Ensimmäinen erä oli hyvin tasaväkinen ja tilanteita syntyi niin puolin kuin toisin. Saimme aikaiseksi muutamia hyviä läheltä piti-tilanteita ja tolpat kolisivat. Erä päättyi ilman maaleja.

Toinen erä kamppailtiin myöskin hyvin tasaisesti. Riemu pääsi kuitenkin yllättämään puolustuksen ja maalivahtimme ilkikurisella maata pitkin vierivällä vedolla. Ja sinne se upposi, meidän verkkoon. Eipä mitään. Hetken kuluttua saimme aloituksen hyökkäyspään kulmasta ja Nina “Lazer” Lager #24 antoi rohkeasti pallon maalille Piia “Pike” Lehtolalle #6, joka kamppaili pallon vastustajan verkkoon! Näin saimme kirittyä tasoihin ja erä päättyi 1-1 lukemiin.

Kolmanteen erään lähdimme hyvin jännittävissä tunnelmissa. Nyt olisi pakko pitää pakka kasassa ja päästä Riemun ohitse. Riemu painoi kovaa vastaan ja esti useamman hyökkäysaikeemme. Saimme kuitenkin pidettyä vastustajan poissa pahanteosta ja maalinsuun puhtaana. Pääsimme lopulta hyökkäykseen ja ilon irti tästä otti Henna Julkunen #4 syöttämällä etenevälle Jenna Javanaiselle #63, joka nautiskeli upottamalla pallon maaliin! Riemu koetti tehdä vielä kaikkensa ja pelasi viime hetket kuudella kenttäpelaajalla. Emme kuitenkaan antaneet periksi ja saimme pidettyä 1-2 johtoaseman. Ja näin nappasimme matkaamme kaksi todella tärkeää pistettä!

O2-Jyväskylä III - Steelers II

Meillä oli viimeinen kohtaaminen myös Steelers II:sta vastaan. Aiemmat kohtaamiset tämän sarjakakkosen kanssa ovat päättyneet tappioihin. Lähdimme otteluun kuitenkin tahdonvoimalla, ottelun pistenikkarin Anna Katilan #20 noustessa kentälle ja Jonna Luopan #2 vartioidessa maalinsuuta.

Ensimmäinen erä pärähti käyntiin vauhdikkaasti. Taitava Steelers pääsi upottamaan pallon maalin jo ensimmäisten minuuttien aikana. Tästä kuitenkin jatkettiin ja painettiin täysillä. Jäähyjä nähtiin ensimmäisessä erässä molemmilla joukkueilla. Erän puolivälissä taistelutahto palkittiin, kun Sara Lepomäki #14 laittoi pallon eteenpäin Eeva Hänniselle #11, joka upotti pallon komeasti tasavajaalla vastustajan maaliin! Steelers pääsi kuitenkin hyödyntämään ylivoimansa ja kiri maalilla ohitsemme (1-2). Eipä aikaakaan kun vastustaja yllätti meidät totaalisesti uudestaan ja oli jo 1-3 johtoasemassa. Hetken taas väänsimme pallosta, kun Anna Katila #20 sai pallon Piia “Pike” Lehtolalle #6, joka mälläsi maalieroa hieman kiinni! Erä päättyi näin 2-3.

Toisen erän alkuun saimme nauttia maalijuhlasta, kun Nina “Lazer” Lager #24 tarjoili Henna Julkuselle #4, joka hyödynsi tilanteen tasoittamalla pelin 3-3. Hetken päästä pääsimme nauttimaan uudestaan kun Erika Kamsula #13 pisti pallon ylös aina Taija “Taiski” Mitroselle #72 asti, joka mälläsi meidät 4-3 johtoon! Erän loppupuolella Steelers kuitenkin tykitti takaisin kahden maalin voimin maalivahtimme Jonna Luopan #2 yrittäessä kaikkensa ja päätti erän 4-5 lukemiin.

Kolmanteen erään meiltä löytyi aivan huikeaa taistelutahtoa, emmekä antaneet periksi. Emme edes silloin, kun Steelers karkasi 4-6 johtoon. Aikalisän turvin lähdimme takasin kentälle ja pistimme kaikkemme peliin. Viimeisillä erittäin jännittävillä minuuteilla nähtiin jotain taianomaista. Maaliin vaihdettu Zeni Lahtinen #1 pääsi avaamaan hyökkäyspäätyyn Anna Katilalle #20, joka viimeisteli työn Steelersin maaliin (5-6). Hetkeä myöhemmin Katila #20 pääsi nautiskelemaan uudemman kerran kun hän pisti pallon jälleen vastustajan verkkoon Sara Lepomäen #14 syötöstä! Loppuajan pidimme palloa ja työskentely kentällä joukkueena palkittiin kun ottelu päättyi 6-6 tasapeliin!

Meillä on nyt takana aivan huikea turnaus ja kolme pistettä! Turnauksen parhaana pelaajana Parturi-Kampaamo LUX palkitsi ansaitusti Anna Katilan #20, joka pelasi hienon ottelun Steelersia vastaan. Kauden viimeinen turnaus pelataan 23.3 Ylöjärvellä. Viimeiset ottelut ovat tällöin MIG II:sta ja YPA II:sta vastaan. Jai, jai!