N1: Viimeinen perussarjan turnaus hyvissä merkeissä

03/02/2009 - 00:01

Naisten II-divisioonan Sisä-Suomen lohkon viimeinen sarjaturnaus pelattiin sunnuntaina Ylöjärvellä. O2-naisten osalta turnaus oli erittäin mielenkiintoinen, sillä vastaan asettuivat lohkon kärkipaikalla yhden pisteen erolla majaillut SC Top ja naisten kauden ainoat tappiot aiheuttanut rakas paikallisvastustajamme Probelli. Ylöjärvelle lähdettiin ilman valmentajaa, jonka omat pelit osuivat samalle päivälle, ja kokoonpanokin kutistui viime hetkellä yhdellä Ritken auto-ongelmien vuoksi.

Vaikka karsintapaikka olikin jo varmistettu, Top:in kanssa täytyi selvittää marssijärjestys lohkovoiton osalta. Leikkimielisten mutta äärimmäisen tehokkaiden alkulämmittelyjen ja O2bic sessioiden jälkeen joukkue puhkui intoa ja hyvää mieltä ennen ensimmäistä peliä.

Top:ia vastaan peli oli odotetun tiukka, ja tuuria osui tällä kertaa molemmille joukkueille. Peli päätyttyä lopulta tasan 4-4, ja molempien joukkueiden voitettua toiset vastustajansa, Top otti lohkovoiton sillä vaivaisella yhdellä pisteellä!

Kuten sanottua, Probellin taika saatiin viimein murrettua koko kauden viimeisessä pelissä. Erittäin hyvillä mielin ja molemmin puolisen vitsailun, mutta kuitenkin tiukan taistelun jälkeen Probelli taipui kuin taipuikin 3-2. Pelin tasaisuutta kuvatkoon yksi Probellilta hylätty maali (maalivahdin alueelta) ja viimeisen 20 pelisekunnin aikana O2-maalin rimaan kilahtanut veto. Sarjan päätteeksi O2 ja Probelli aiheuttivat vielä huvittuneisuutta muissa joukkueissa yhteisellä kuorosessiolla loppukättelyssä. Paljon onnea -laulu kajahti Ylöjärven salissa Kipon kunniaksi kahden joukkueen voimin ja ruotsin kielellä!

Nyt sitten suunta kohti ensi viikonlopun karsintaturnausta, jonka paikka ja pelien aikataulut selviävät tässä parin päivän aikana! Sarjataulukon ja tilastot allekirjoittanut päivittää perussarjan osalta heti kun saa taas pöytäkirjat käsiinsä.

Joukkue