O2-Jyväskylä ja liikunta- ja hyvinvointikeskus Buugi monivuotiseen yhteistyöhön nuorten ja aikuisten liikuttamiseksi

12/01/2017 - 12:22

Buugi

Jyväskylän Killerin alueella sijaitseva liikunta- ja hyvinvointikeskus Buugi sekä Keski-Suomen suurin salibandyseura O2-Jyväskylä ovat solmineet kattavan ja pitkän yhteistyösopimuksen. Sen ansiosta osapuolet voivat jatkossa yhdessä tarjota entistä laadukkaampia ja monipuolisempia liikkumismahdollisuuksia niin nuorille kuin aikuisille Killerin alueella.

Uuden monivuotisen yhteistyösopimuksen myötä Killerin alueelle syntyy laadukas toimintaympäristö Jyväs-seudun salibandytoiminnan kehittämiselle. Buugin jo ennalta laadukkaat liikuntapalvelut luovat erinomaisen monipuoliset mahdollisuudet salibandyn harjoittelemiseen ja kilpailemiseen.

Yhteistyösopimuksen ansiosta salibandyn toimintaolosuhteet ottavat merkittävän harppauksen eteenpäin Jyväs-seudulla. Yhteistyö tuo myös paljon kokonaisvaltaisia liikunnallisia mahdollisuuksia koko perheen näkökulmasta niin salibandyn pelaajille kuin heidän perheilleenkin.

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Buugin yrittäjä Teemu Manninen ja O2-Jyväskylän toiminnanjohtaja Jani Saukko kommentoivat yhdessä kumppanuutta:

"Nyt solmittu yhteistyösopimus antaa erinomaisen pohjan pitkäjänteiselle ja kattavalle yhteistyölle. Keskittämällä liikuntakasvatus-, kuntoilu- sekä kilpaliikuntamahdollisuuksia Buugille pystymme tarjoamaan monipuolisempaa ja laadukkaampaa sisältöä alueen liikkujille. Yhteistyön ansiosta myös O2-Jyväskylän työntekijät saavat entistä paremman mahdollisuuden suunnitella ja kehittää seuran toimintaa. Kun yhteistyö pääsee kunnolla liikkeelle, meillä on varmasti hyviä ja houkuttelevia uutisia kerrottavanamme lähitulevaisuudessa. Pysykää kuulolla”, vinkkaavat Teemu ja Jani yksissä tuumin.

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Buugi on vuonna 2008 perustettu täyden palvelun liikuntakeskus, joka tarjoaa viikoittain tuhansille eri ikäisille kävijöilleen palveluita ryhmäliikunnasta kuntosaliharjoitteluun, monipuoliset pallo- ja mailapelimahdolisuudet sekä valmennus- ja hyvinvointipalvelut.
Tutustu Buugiin täältä

O2-Jyväskylä on salibandyn erikoisseura, jonka alati kasvavassa jäsenjoukossa – Amppariperheessä – liikkuu ympäri vuoden viikoittain jo yli 1000 liikunnallista lasta, nuorta ja aikuista. O2-Jyväskylä panostaa lasten matalan kynnyksen liikuntakasvatukselliseen toimintaan sekä nuorten ja aikuisten harraste- ja kilpasalibandytoimintaan. Tutustu seuran toimintaan tarkemmin täältä
 

Lisätietoja:
Teemu Manninen
040-7728131

Buugi


Jani Saukko
040-9663902

O2-Jyväskylä logo