Miesten edustus lauantaina kutsuturnauksessa Kokkolassa

09/01/2016 - 15:29

Miehet edustus

Lauantaina urosampparit kääntävät kokan kohti Kokkolaa ja soutavat Nibacoksen järjestämään kutsuturnaukseen. Lauantaina miehet pelaavat sekä kotijoukkue Nibacosta että pohjoiskalotilta paikalle saapuvaa Sastamolo Kingsiä vastaan. Joukkueista Nibacos on O2: selle entuudestaan tuttu, mutta Kingsiä edustus ei ole koskaan kohdannut. Molemmat lauantain vastustajista keikkuvat vuosi toisensa jälkeen omien kakkosdivarilohkojensa kärkipaikoilla, joten joukkueella onkin mahtava sauma mitata omaa tasoaan.

Maanantaina kärsittiin kirvelevä 8-7 tappio Happeen A- junioreille, mutta siitä huolimatta harjoituspelit ovat osoittaneet Peltosen jollan olevan oikealla kurssilla ja suuremmilta karikoilta ollaan vältytty. Kippari Peltosen uskollinen perämies Nybacka kertoi tuntemuksistaan ”Aiemmat harjoitusottelut ovat osoittaneet että olemme oikealla tiellä, mutta pelin on kehityttävä vielä paljon, mikäli aiomme olla valmiita kun kausi starttaa. Nibacos on tehnyt monta vuotta hyvää duunia ja puskaradio kertoo jengin vahvistuneen entisestään täksi vuodeksi, joten varmasti saadaan hyvä vääntö aikaseksi ja käyttökelpoista dataa molemmille jengeille. Sastamolo taas on meille nimeään myöden oudompi joukkue ja se taas tarjoaa meille mahdollisuuden harjoitella reagointia pelin sisällä niin kaukalossa kuin penkin takana. Totta kai luotamme omaan pelisysteemiin, mutta sen on hieman elettävä vastustajan mukaan.”

Myös pelaajisto oli luonnollisesti innoissaan maakuntamatkailusta ja Lamberg tiesi välittömästi Kokkolan kivaksi kesäkaupungiksi. Mahlberg taasen kokeneena mailmanmatkaajana ilmoitti ettei hänellä ole hajuakaan missä tämä paljon puhuttu Kokkola sijaitsee. J-P Manniselle kaikki ottelut tarkoittavat ilmaista kahta pistettä ja pörssipäivää ja Mäkikyrölle sitä että joutuu taas miettimään kumpi kenkä menee kumpaan jalkaan.

Jännityksellä jäämme odottamaan minkälaista hässäkkää saadaan Kokkolassa aiheutettua. Raporttia luvassa kunhan pelit saadaan pelattua pois alta!