N1: Joko ollaan perillä?

09/01/2013 - 13:43

Odottelun alkaessa käymään jo tuskalliseksi, lienee korkea aika taas valaista uteliaita sekalaisen seurakuntamme kuumimmista aiheista: pelaajia hukkunut ja löytynyt, ohjelmaa tarjolla, pelit taas vauhdissa, kurkkaus käskyttäjän synkkään mieleen ja muutaman uuden pelaajan esittelyt.

Kenellekään ei taida enää tulla uutisena se, että vaihtuvuutta on toiminnassa riittänyt. Joukkueen kokoonpanosta on poistunut monta urheaa sotaratsua, mutta joukkueenjohtaja kertoi että he elävät nyt onnellisena eräällä farmilla kaukana täältä. Uudet tulijat ei taas aaltoja yleisössä nostata, mutta kelpo täytettä penkille jälleen kerran. Nimet löytyy kun sivuja hiukka tonkii ja pelaakortitkin sinne luvataan jo ennen huhtikuuta. Odotuksia uusien pelureiden suuntaan on kuitenkaan turha ladata ja pinnat ens kaudella on taas huutelun ja kabinettiprotestien varassa.

Kuukausi saadaan vielä odotella ennen tosipelien alkua, mutta vihdoin voimme sentään tarjota teille tietoa ajoista (kunhan itte ne tuolta jaksatte tonkia). Kotimatsit tällä kertaa kaikki Palokan koululla, jotta voimme tarjota katsojille kunnolla tilaa (kaikille neljälle tarjolla oma katsomonosa jalkojen verryttelyyn). Paikalle otteluihin kannattaa muuten tulla ajoissa, jos haluaa taistella kahvista noiden kahvisyöppöjen kanssa. Saattaapa sitä jokunen muukin syy löytyä paikalle ilmestymiseen.

Reenimatsit on sentään jo kovassa vauhdissa, mutta niiden ollessa kauniisti ilmaisten sekavia, ei viitsi paljoa mainostaa. Sanotaan vaan että tekemistä riittää ja ehkä me joskus vielä ylletään tavoitteisiin. Pari vielä jäljellä ja toivotaan että löydetään niiden jälkeen kotiin.

Toimitus tunnustaa taas virheensä erehdyttyään haastattelemaan valmennusta:

Toimitus: Sait kaverin itelles valmennukseen Markuksesta. Mietteitä tästä?
Angsti: En tunne.
Toimitus: Entäs uudet pelaajat? Tulevaisuuden tähtiä?
Angsti: Tuskinpa ne ainakaan happeelle kelpaa.
Toimitus: Voitko edes valaista miten harjoittelu on sujunut?
Angsti: En oo kerenny käymään.
Toimitus: Kerro nyt kunnolla edes tavoitteista.
Angsti: 8-3
Toimitus: En ymmärrä.
Angsti: Joka peli viedään 8-3.
Toimitus: Suoraan liigaan? 
Angsti: Ei tuommoisiin laskutoimituksiin vielä kykene. Voitetaan joka peli ja katsotaan kauden päätteeksi mihin se riittää.
Toimitus: Miten siihen sitten päästään?
Angsti: Uudet pelaajat on hakusessa.
Toimitus: ...

Tulokkaat olivat sentään pirteämmällä tuulella ja ensimmäisenä esittelyyn otettiin Saara, Elisa ja Heidi.

-Hei, olen Saara.
-Terve. Elisa.
-Minä taas Heidi.

Kiitokset uusille ja jatketaan odottelua!