Tikkanen jatkaa edustuksen maalilla

05/01/2016 - 15:03

Miehet edustus

Miesten edustusjoukkueen tulevan kauden rakentaminen on ollut käynnissä jo jonkin aikaa. Tärkeä kiinnitys saatiin tällä viikolla, kun jo kaksi aiempaa kautta ampparinutussa torjunut Henri Tikkanen allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen. Ottajia kaverille olisi varmasti ollut korkeammallakin sarjatasolla, mutta valmennuksen iloksi Tikkanen päätti jatkaa amppareissa.

Miehet edustus

Tikkanen itse kommentoi tuoretta sopimustaan:
"Näen, että meillä on nyt paremmat mahdollisuudet nousta divariin kuin aikaisempina vuosina. Ja kuten Jyväskylän salibandyihmiset tietävät, tässä joukkueessa on mahdollisuus kehittyä. Olen itsekin viime vuosina mennyt pelaajana huomattavasti eteenpäin ja siitä peukut koko valmennukselle. Myös Peltosen jatkaminen päävalmentajana oli toiveeni."

"Oli erittäin tärkeää, että saimme Tikkasen jatkamaan joukkueessa. Kun maalissa on ehdottomasti kakkosdivarin kovin maalivahti, voimme rauhallisin mielin jatkaa joukkueen kasaamista. Tikkasen ympärille saadaan varmasti rakennettua sellainen nippu, joka pystyy tosissaan taistelemaan divarinoususta", kommentoidaan puolestaan O2-valmennuksesta.

Ensi viikolla luvassa lisää mielenkiintoisia uutisia, joten pysykää kuulolla.