Miesten edustus vankisti sarjajohtoaan Forssan vierailulla

02/01/2015 - 17:28

Miehet edustus

Lauantai-illan huumaa oli aistittavissa Forssassa kun Fosu ja O2 ottivat yhteen. Yleisöä oli saapunut lehtereille 204 silmäparin verran. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Jyväskylässä päättyi Amppareiden 7-6 voittoon.

Ottelun ensimmäinen erä oli suoraan sanoen laiska, haluton ja aliarvoinen Amppareiden osalta. Lähestulkoon kaikki vastahyökkäykset alkoivat pallon punnitsemisella ja puolustuspelaaminen oli aneemista kentän kaikilla osa-alueilla. Maaleja erässä nähtiin kolme, joista yksi oli onneksi meidän miesten tekemä. Henri Eskelinen (2+0) onnistui keskustasta Lempisen syötöstä.

Toisen erän alku olikin sitten aivan eri lajista. Karvaus aktivoitiin, vastahyökkäykset suoraviivaistuivat ja puolustuspelaamisen etäisyydet vastustajasta hävisivät. Muutokset olivat luettavissa suoraan tulostaululta. 2-4 lukemat ajassa 26:38 viimeisteli uransa ensimmäisellä 2 divisioona maalillaan Niko Valkeapää. Tämän jälkeen innokkain jalka alkoi hiipua ja kahden kentän peluuttaminenkin muuttui kolmen kentän peluuttamiseksi. Fosu hivuttautui ennen erän loppua tasalukemiin 4-4, mutta 55 sekuntia ennen erän päätöstä Vesa Hytöstä rikottiin maalintekotilanteessa ja seurauksena rangaistuslaukaus. Niko Kuusela asettui pallon taakse ja viimeisteli kylmänviileästi rannelaukauksella ylänurkkaan. Toiselle erätauolle 4-5 lukemissa.

Kolmannen erän alku oli toisen erän alun tapaan sähäkkä. Henri Eskelinen kanttasi ensin sharpanglesta pallon ohi Vosu-veskan ja minuuttia myöhemmin Ilkka Tepponen (1+2) kiersi kaukaloa ympäri sormi pystyssä maaliaan juhlien. Vesa Hytönen (3+1) teki kaksi seuraavaa maalia ja ottelu alkoi olemaan taputeltu - 4-9. Fosu kavensi vielä lopussa kahden maalin verran, mutta vaikutusta sillä ei ollut kuin Tikkas Könen torjuntaprosentteihin.

Ottelussa valittiin molemmista joukkueista kolme tähtipelaajaa.
O2:sen tähdet: