M2: Suomen Cupissa laulukuoroon

09/08/2018 - 14:31

Otteluraportit 1.9 pelatulta Suomen Cupin toiselta kierrokselta on toimittanut Mikki Leppä.

Lauantai aamulla kello soi jo seitsemän jälkeen ja ensimmäinen ajatus oli: ”eihän tänään ole töitä”. Ei ollut, mutta matka Hämeenkyröön siinsi edessä ja Suomen Cupin toinen kierros. Ei muuta kuin matkaan, ajoa oli edessä n. 2,5h verran.

SBS Atom vs. O2

Kaikki panokset ladottiin ensimmäiseen peliin. Tarkoitus oli ottaa voitto 4. divari joukkueesta Atomista, että toisen pelin voi ottaa pienemmällä panokselle, kun varmistuisi jatkopaikka. Atom oli hävinnyt jo myöhemmin meitäkin vastaan pelaavalle KyPolle. Kello löi 11.45 ja peli käyntiin. Paikkoja tuli kuin liukuhihnalta kaikille kahdelle ketjuille, mutta pallo viuhahti ohi laukaus laukauksen perään maalista tai jäi logoon. Muutama hassi puolustuspäässä taas rokotti meidän maalin yläkulmia ja lopputuloksena olikin tyly 5-0 kotijoukkueelle. Kaveri oli sitä me ei tällä kertaa oltu, tehokas, eli teki paikoistaan kun niitä siunattiin. Kosken sykkeen vahtimestari pyysi Turusen Markusta maalaamaan ennen tulevia joulujuhlia pallon kokoiset aukot vierasmaalin takana olevasta seinästä.

Pistepörssi: kiikarit.
Sikailijat:
Janne Heikkinen 2 min
Roope Vaarakallio 2 min.

O2 vs. KyPo

Ensimmäisestä ei otettu voittoa, joten KyPo tulisi voittaa 8-0, jos halajaisi vielä Suomen Cuppia pelata muutaman viikon päästä. KyPo eli Kyröskosken Ponsi tuli kiven kovana vastaan kolmella ketjulla ja suoraan 2. divarista. Peli käyntiin ajassa 14.15. Lähdettiin erittäin ennakkoluulottomasti peliin mukaan ja saatiinkin ensimmäisessä erässä paikkoja muutamia kappaleita. Kaveri onnistui maalinteossa kerran ja ensimmäinen erä päättyikin hyvän väännön jälkeen 0-1. Toiseen ja kolmanteen erään tulisi lataa 9 maalia tauluun, jos jatkoon haluaa, jokohan alkaisi osumaan. Toinen erä ei mennyt kuin strömsössä, sillä taulussa oli tylyt 1-7 lukemat. Valopilkkuna oli hieno suoritus meidän junnulta Joona Hirvoselta, joka vei puolustajan aivan kahville 1vs1 tilanteessa ja pääsi laukomaan hyvältä paikalta, jonka jälkeen Arttu Isopahkala luuttusi maalin edestä pallon maaliin Joonan riparista. Vikassa erässä sama laulu jatkoi, kaveri pyöritti ja tekivät maaleja minkä kerkesivät. Alkoi olemaan jalka loppu meidän jätkillä ja ennen vikaa minuuttia taisteltiin jo, että peli ei loppuisi 12 maalin maalieron takia. Mutta sitten tapahtui vikalla minuutilla jotain uskomatonta. Kaveri pyöritti hakien viimeistä naulaa arkkuun pelin ollessa 1-12. Viivalta laukaus, joka kimpoilee blokista Markus Turuselle. Turunen lähti kuin Usain Bolt konsanaan telineistä kohti vastustajan maalia ja allekirjoittanut kirmasi myös hölmistyneenä viivalla seisovan puolustajan ohi. 2 vs 0 tilanne ja vastustajan maalivahti avuton, kun Turunen jakelee tyhjät allekirjoittaneelle. Tähän huippusuoritukseen, ylivoimaisen juoksuvoiman osoitukseen päättyi se peli, lukemin 2-12.