Kalle Manninen 0+1
Arttu Isopahkala 0+1
Mikko "Hilux" Karppinen 0+1

Fiilis - Miehet II

Amppareiden päivä alkoi vauhdikkaasti jo aamu seitsemältä, kun kaikki heräsivät ajoissa katsomaan Iivon kultahiihtoa. Iivon napattua kultaisen mitalin suuntasivat ampparit kohti Buugia päivän ensimmäiseen otteluun, jossa iskettiin Fiiliksen kimppuun. Aikaisemmasta kohtaamisesta itseluottamusta hehkuen peli aloitettiin räväkästi, kolmen minuutin ja kolmen sekunnin kohdalla ampparit menivät jo 2-0 johtoon Mörön (Jamin) ja Miikan maaleilla. Yv-mahdollisuuskin saatiin minuuttia myöhemmin, mutta palloa ei ylivoimalla saatu maalin perukoille asti. Amppareista Joonas ottaa jäähyn 13.58 kohdalla mailaan lyömisestä. Mainittakoon, että Roope huusi saman vaihdon alussa, että “älä Joonas höntyile”. Fiilis iskee avausmaalinsa ylivoimalla ajassa 14.59.

Toisessa erässä ampparit nakuttelevat maaleja tasaiseen tahtiin. Ajassa 25.32 taululla on jo lukemat 5-1. Kolmanteen erään Fiilis lähtee tarkempien laukauksien kanssa ja kaventaa tilannetta kahdella maalilla, mutta ampparit ottavat lisää etumatkaa ajassa 40.02 ja tilanne 6-3. Jännitystä pelin loppuun saadaan vielä Mörön ottaessa jäähyn estämisestä ja Fiilis kaventaa ylivoimalla tilanteeksi 6-4. Arttu päätti tehdä tilanteesta vielä jännemmän ja ottaa jäähyn väärästä etäisyydestä ajassa 43.55. Ampparit kestävät ja peli loppuu lukemin 6-4.

Miehet II - KokoelmaJKL

Kokoelma kohdattiin ensimmäistä kertaa vasta tämän vuoden ensimmäisessä turnauksessa, jossa ampparit hakivat voiton lukemin 9-6. Toiseen kohtaamiseen lähdettiin hieman vakavammalla otteella, sillä Kokoelma oli napannut edellisessä turnauksessa voiton SC Luposta, jolle ampparit viimeksi hävisivät. Kokoelman kausi on ollut noususuhdanteinen, joten edessä oli tiukka kamppailu. Ampparit avaavat pelin tehden ensimmäisen maalin jo ajassa 0.54 Ezen (Eskon) hienolla laukauksella C:n (Jannen) syötöstä. Ensimmäisessä erässä ei nähdä muita tapahtumia ja erätauolle lähdetään ampparien johdossa.

Toisessa erässä ajassa 21.29 Kokoelma avaa maalitilinsä ottelussa ja tulee tasoihin. Kokoelma myös siirtyy johtoon seuraavalla maalillaan ajassa 25.05. Ampparit tasoittavat vielä pelin juuri ennen erän loppumista Sampsa Huoposen toimittaessa palloa maalin edustalle ja pallo kimpoaa maaliin, tuomaristo päättää, että maali merkitään omaksi maaliksi. Kolmanteen erään lähdetään jännittävissä lukemissa 2-2. Heti erän alkuun Eero ottaa jäähyn mailan nostamisesta ja Kokoelma pääsee ylivoimalle. Menee vain puolisen minuuttia ja Kokoelma menee johtoon ylivoimamaalilla.

Tasaviisikoin jatkettaessa amppareilla on paikkoja, mutta niistä ei saada palloa maaliin tai osuta palloon ollenkaan. Ajassa 37.49 Kokoelma ottaa jäähyn mailaan lyömisestä C:n ollessa laukomispaikalla ja tuomari miettii hetken antaako rankkaria, mutta päätyy pelkkään jäähyyn. Ampparit eivät onnistu ylivoimalla eivätkä jäähyn jälkeen ja ottelun lopputulokseksi jää 2-3.

Pelit jatkuu Vaajakosken liikuntahallissa 10.3 revanssiotteluiden merkeissä: kello 10 vastaan asettuu KokoelmaJKL ja kello 16 Fiilis.