Jyväskylän Urheiluakatemia

O2-Jyväskylä ja Jyväskylän Urheiluakatemia jatkavat yhteistyötä kaudella 2017-2018. Jyväskylän Urheiluakatemia tarjoaa urheilijalle kokonaisvaltaisen palvelun, johon kuuluu huippu-urheilun ja opiskelun yhdistämisen lisäksi hyvät harjoitteluolosuhteet, tukipalvelut sekä valmennus opiskelupaikkakunnalla. Akatemia toimii yhteistyössä sekä alueen oppilaitosten, että seurojen ja lajiliittojen kanssa. Akatemia yhdistää oppilaitosten antaman opetuksen ja lajiliittojen ja seurojen tarjoaman valmennuksen tarjoamalla urheilijalle kokonaisvaltaisen ja toimivan ratkaisun yhdistää huippu-urheilu ja opiskelu.

Tavoitteellisesti harjoittelevilla O2-Jyväskylän jäsenillä on mahdollisuus liittyä Jyväskylän Urheiluakatemian jäseneksi. Jyväskylän Urheiluakatemian jäsenyys maksaa O2-Jyväskylän jäsenille 100€/vuosi. Urheiluakatemian jäsenyydellä pelaaja saa käyttöönsä O2-Jyväskylän akatemiarannekkeen, edulliset akatemiahinnat KIHUN lääkäripalveluissa, lääkärin konsultaatiopalvelun ja Urheiluakatemialle varatut vuorot Jyväskylän liikuntapaikoilla. Katso kaikki JUA:n palvelut urheilijalle tästä.

O2-Jyväskylän akatemiarannekkeella saa käyttöön neljästi viikossa Monitoimitalon kuntosalin, Aalto Alvarin kuntosalin ja uima-altaan sekä Graniitin kuntosalin 30.4.2018 asti.

 

O2-Jyväskylän ohjattu aamuharjoitteluryhmä

Tavoitteellisesti harjoitteleville pelaajille järjestetään ohjattua aamuharjoittelua Monitoimitalolla keskiviikkoisin klo 07.30 – 09.45. Harjoituksien valmentajana toimii O2-Jyväskylän valmennuspäällikkö Tuomas Pulkkinen ja seuratyöntekijä Juha-Pekka Manninen.

 

O2-Jyväskylän ohjatut voimaharjoitukset

O2-Jyväskylän urheiluakatemiajäsenille järjestetään ohjattua voimaharjoittelua Monitoimitalon kuntosalilla tiistaisin ja lauantaisin. Harjoituksien valmentajana toimii liikuntatieteiden opiskelija Volter Pietarinen.