Salibandyseura O2-Jyväskylä ry

O2-Jyväskylä ry on vuonna 2001 perustettu salibandyn erikoisseura. Seuran virallinen nimi on O2-Jyväskylä ry ja virallinen lyhenne on O2JKL. Epävirallisesti seuraa kutsutaan O2 (ookaks). Seuran logosta luonnollisesti tulee seuran Amppari-nimike, jota käytetään laajasti junioreiden ja aikuisten tapahtumien yhteydessä.

O2-Jyväskylä on salibandypelaajien kehittäjä ja panostaa toiminnassaan harjoitusten ja toiminnan laatuun. Uskomme, että laadukkaan toiminnan tuloksena toiminnasta pitkällä tähtäimellä hyötyy kaikki, niin pelaajat kuin seurakin. Emme siis panosta vain
menestykseen vaan katsomme asioita pitkällä tähtäimellä.

Seuralle on myönnetty Sinettiseura – tunnus keväällä 2014. Sinettiseurat ovat seuroja jotka tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Seuran lähes 1000 jäsenestä 70% on alle 18-vuotiaita ja loput aikuisia. Seurassa pelaa jo 70 joukkuetta ja toiminnassa on mukana tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Ikäjakauma seurassa on 4 ikävuodesta yli 60 ikävuoteen. Seuralla on edustusjoukkueet naisissa, miehissä, pojissa ja tytöissä.

 

 

AMPPARISURINAT

 AMPPARISURINAT on O2-Jyväskylän oma kausijulkaisu, joka julkaistiin ensimmäistä kertaa keväällä 2016. Julkaisu sisältää uutisia ja kuulumisia seuran joukkueilta ja pelaajilta.

Kevät 2016

 

O2-Jyväskylä logo

Lataa O2-Jyväskylä logo tästä!

Lisää logoja täällä!

Sinetti