M1: Tuplaviikonloppu vie Pirkkalaan ja Palokkaan!

09/30/2021 - 17:50

Otteluennakko

Amppareiden matka kohti sarjan avausvoittoa jatkuu kahden pelin merkeissä

Tulevana viikonloppuna 2.-3.10.2021 Ampparit on tulessa kahden ottelun merkeissä, kun lauantaina matkaamme Pirkkalaan Pirkkojen isännöitäväksi ja sunnuntaina puolestaan vieraaksemme Palokkaan saapuu FBC Turku

BeeCee löytyy ennen viikonloppua sarjataulukon sijalta viisi (8 pistettä), Pirkat sijalta kahdeksan (5 pistettä) ja Ampparit puolestaan hännän huippuna nollassa pisteessä. Kova on siis haaste tänäkin viikonloppuna!

Pirkat - O2-Jyväskylä, LA 2.10.2021 Klo 18:00

Pirkkoja vastaan voitot ovat viimeisen kahden kauden osalta tasan 2-2, ja tiukkaa on ollut tuolstenkin osalta, sillä peleistä kolme on päättynyt kahden maalin erolla; ainoastaan viime kuden avausottelussa Ampparit riepottelivat hieman isommat lukemat. Kauden alla harjoitusottelu päättyi tasan, joten erittäin tasaista peliä voidaan uumoilla nytkin. Kokeneet Tino Välimaa ja Mikko Kelkka ovat olleet viidellä pörssillä joukkueen tehokkaimmat alkukaudesta, myös puolustaja Ristomatti Lummikko sekä edellisillä kausilla kovat tehot iskenyt Mika Salo ovat erittäin kovia pelimiehiä. Uusista vahvistuksista heitetään Nokian Krp'n lahjakkaasta 00- ikäluokasta siirtynyt Eero Rötsä seurattavien joukkoon. Tolppien välissä Joona Pesonen jatkaa varmaa työskentelyä vuodesta toiseen.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

O2-Jyväskylä - FBC Turku, SU 3.10.2021 Klo 15:30

Sunnuntaina jatketaan sitten Palokassa aina yhtä sytyttävää FBC Turkua vastaan. Viime kaudella BeeCee oli Amppareille ylitsepääsemätön este, kuten myös edellisen kauden playoff- sarjassa. Tälläkin kaudella BeeCee lukeutuu Divarin voittajasuosikkeihin eikä syyttä; joukkue vahvistui täksi kaudeksi muun muassa F-Liigasta saapuneilla Aaro OllikaisellaLauri Laineella ja Elias Siiralla, ja kokoonpanossa jatkoivat esimerkiksi ikinuoret Miikka Sokka ja Teemu Aaltonen sekä alakerran isäntä Antti Hopeanaula. Alkukauden tehokkaimmat ovat olleet Ere Laitimo (2+5) sekä uusi tulokas Ollikainen (5+1). Ja mitä tulee sunnuntaina jyväskyläläisyleisön suosikkeihin; kirmaahan hyökkäyksessä myös aina hurmaava Kasperi Kantonen ja tolppien välistä löytyy täksi kaudeksi Amppareista Turkuun vaihtanut Tommi Kauppinen.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Kuten tuloksista voidaan lukea, Amppareiden uudelleenrakennusprosessi on vielä pahasti kesken. Kausi on kuitenkin vasta alkupuolellaan ja hyviäkin merkkejä on ilmassa etenkin hyökkäyspelin suhteen. Joukkueen kokeneimpaan osastoon kuuluva Joni Lempinen on ollut alkukauden tehokkain saldolla 4+3, Lari Mäkelän ollessa kakkosena pörssein 0+5. Neljä maalia iskeneet Elmo Lavonen ja Mitri Tuomala ovat myös vaarallisuutensa näyttäneet. Ja yhtenä iloisena asiana on nostettava seuran junioreiden nostaminen mukaan; edellisissä kolmessa pelissä yhteensä neljä O2-Jyväskylän P18- junioria on debytoinut Divarissa; tulevana viikonloppunakin heistä on mukana 2004- syntynyt Arttu Saikkonen.

Tervetuloa sunnuntaina Palokkaan kannustamaan Ampparit voittoon; kotiyleisön tuki on nyt joukkueelle tärkeämpää kuin koskaan!

Liput 6€ / 4€, ovet aukeavat tunti ennen ottelua (HUOM! Sisäänkäynti päätyovesta, ureilukenttien/kaukalon päädystä)

Otteluennakko

30.09.2021