M2: Uudistuneet ampparit aloittavat cup-taipaleensa

08/26/2017 - 11:43

Kesälomat on lusittu ja kakkosamppareidenkin on aika palata jälleen sorvin ääreen kun Suomen cupin ensimmäinen kierros starttaa sunnuntaina 27.8 Killerin liikuntakeskuksessa. Edellinen kausi kolmosdivarissa päättyi putoamiskarsintojen jälkeen lopulta onnellisesti ja kevään aikana seurassa järjesteltiin miesten joukkueiden asioita hieman uudelleen. Kolmosdivariin perustettuun akatemiajoukkueeseen ei lopulta yksikään vanha kakkosjoukkueen amppari jäänyt, joten olikin aika kerätä jengi kasaan ja aloittaa uusi grindaus kohti tähtiä vitosdivarin parketeilta. Ymmärrettävästi vitosdivari ei ollut se mieleisin vaihtoehto kaikille viime vuoden pelureille ja ovipumppu onkin käynyt tiivaaseen tahtiin kesän aikana kun rosteria tulevalle kaudelle on kasattu. Ilo oli kuitenkin nähdä kevään try-outeilla jälleen runsaslukuinen joukko uusia tulokkaita, ja tänäkin vuonna tulijoita olisi ollut enemmän kuin mukaan voitiin ottaa.

/part

Jaakko Urataipale -> Blackbirds United
Eetu Pyy -> SC Alajärvi
Henri Murtonen -> Blasters
Henri Karjalainen -> Blasters
Jere Kiviluoma -> Blasters
Jiri Klinga -> MuurY
Kalle Rantala
Sami Hietaranta
Markus Turunen
Jere Similä
Tommi Kari
Sami Kortet
Olli Oksanen

Vuoden amppari 2016-2017 Eetu Pyy ja parhaan pistemiehen kultaisen mailan sekä parhaan maalintekijän maalipyssyn pokannut Jere Kiviluoma yhdessä muiden lähtijöiden kanssa paukuttivat menneellä kaudella yhteensä 84 maalia, kun amppareiden kokonaismaalisaldo oli 103. Pöytä on siis katettu uusille vastuunkantajille, ja tähän huutoon on tullut vastaamaan muutama kovan luokan paluumuuttaja. Kalle "mediatiimi" Manninen on palannut rusketusreissuiltaan maalintekoon, Simo Haatainen on hypännyt takaisin askiin luutimaan takalinjoille ja viime vuoden valmennuskaksikko Saukko - Niemi johtaa joukkoja tulevalla kaudella edestä päin molempien tehdessä paluun pelihommiin. Tuomas Matilainenkin on löytänyt Puolasta takaisin Keski-Suomeen ja tuttuja yhden käden muiluja on nähtävissä amppareiden peleissä jälleen tulevalla kaudella. Maalia ovat muuraamassa umpeen joukkueen pitkäaikaisin jäsen Tommi "Taiska" Timonen ja jälleen vuoden harharetken jälkeen kotiin palannut Jani Huotari. Lisäksi lista uusista tulokkaista on sen verran komea että tulevissa pikkujouluissa ei tiernapojista pitäisi olla taaskaan pulaa.

/join

Mikko Karppinen
Tommi Timonen
Jani Huotari
Kalle Manninen
Joonas Heinänen
Juho Thil
Jari-Matti Kankaanpää (Ei sukua rallikuski Latvalalle)
Tuomas Matilainen
Arttu Isopahkala
Juha "Juhaz" Väisänen
Joni Tuukkanen
Tommi Rautasalo

Sometiimi esittelee uusia pelaajia joukkueen instagram tilillä, päivityksiä tippuu tasaiseen tahtiin sarjapelien lähestyessä päivä päivältä joten kannattaa ottaa tili seurantaan!

Huomenna sunnuntaina uudet ampparit esiintyvät ensimmäistä kertaa kotiyleisölle kun SC Luppo astelee vastaan Suomen cupin ensimmäisellä kierroksella. Ottelu pelataan Killerin liikuntakeskuksella kello 12:15 alkaen ja päivä jatkuu sen jälkeen otteluohjelman mukaisesti. Samassa ensimmäisen kierroksen lohkossa pelaavat lisäksi Typpee ja MSM. Kuten arvata saattaa, otteluihin on ilmainen sisäänpääsy, joten tervetuloa lehtereille kannustamaan amppareita kohti varmaa nousua!