C1: Derbyi ja Haukkoi!

10/23/2020 - 15:20

C1

Molemmat joukkueet ovat jälleen surisemassa ja pörisemässä viikonloppuna!

C1-poikien kaudet SM-sarjassa ja 1-divisioonassa jatkuvat herkullisilla otteluilla tulevana lauantaina 24.10. kun O2JKL/MuurY kohtaa Jyväskylän Derbyssä Happeen Hirvilauman ja O2-Jyväskylä II:lle liitelee vastus Vaajakoskelle Itä-Helsingin Myllypuron Haukanpesästä, nimittäin täysin uusi ja tuntematon vastus SC Hawks. Pörriäiset lähtee derbyyn sarjakärkenä, kun taas Surriaisilla olisi tähtäimessään vihdoin sarjan avausvoitto; erittäin kihelmöivä salibandypäivä olisi siis lauantaina luvassa!

Kilvalla avausvoitto kiikarissa!

Divarin pelit eivät ole tuloksellisesti alkaneet Surriaisilla vielä kovin ruusuisesti, mutta avathan vastustajat myös olleet aivan sieltä sarjan kärkipäästä. Nyt vastaan liitelee kuitenkin pitkällä siipivälillä etelän lämmöstä saapuva SC Hawks, codename 'Haukat'. Molemmilla joukkueilla on vielä sarjan pistetili avaamatta, joten varmasti nälkäisenä molemmat peliin lähtevät ja tiukka matsi on edessä!

Haukat on allekirjoittaneelle täysi mysteeri, mutta tällaisena halpisjournalistina kaivan jotain faktoja esille, vaikka eivät totta olisikaan. Hawks on kärsinyt tappiot myös sarjan kärkijoukkueille, kun sekä Masku/Wirmo että TPS olivat Länsirannikon kiertueella odotetun vahvoja. Viime kierroksella joukkue pelasi tiukan pelin VSS:ää vastaan, mutta siitä tuli parilla maalilla tukkaan. Joukkueen tehokkaimpina ovat alkukaudesta häärineet Santtu Moisiomäki (1+4) sekä Henri Lindholm (4+0). Maalivahti Vili Kaijala on ollut sarjan työllistetyin veskari 96 torjunnallaan ja vakuuttavalla prosentilla 80,67% joten helpolla ei palloa Hawksin maaliin tulla lauantaina saamaan.

Surriaiset osoitti jo viime pelissä SaiPaa vastaan, että kaiken mennessä kohdilleen voi joukkue haastaa koviakin joukkueita tässä sarjassa; sitten taas keskittymisen herpaantuessa omissa kolisi turhan isoina ryppäinä. Nyt joukkueella on kuitenkiin takanaan erittäin ehjä ja hyvä treeniviikko, joten varmasti voidaan odottaa todella hyvää surinaa! Pisteet ovat jakautuneet joukkueen sisällä tasaisesti, mutta etenkin kolmikko Markus Tissari-Joonas Pappinen-Jesse Kokko sekä duo Akseli Syvänperä-Aleksi Hokkanen ovat varmasti vaarallisina viikonloppuna.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Livelähetys YouTubessa

O2-Jyväskylä II - SC Hawks lauantaina klo 16:30 Vaajakoskella!

C1

Derby della Jyväskylä!

Game of the Year. Kaikkien derbyjen äiti. Clash of the Titans. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta mikään niistä ei poista sitä faktaa, että 2005- ikäluokan Jyväskylän Derby Pörriäisten ja Hirvien välillä on varmasti yksi kaikkien aikojen kovimmista juniorisalibandyn derbyistä! Kesällä saatiin jo hyvää ensimakua tulevasta kiihkeän harjoitusottelun merkeissä, joten yhtään vähempää ei odoteta tälläkään kertaa. Pelissä monet koulukaverit pääsevät mittelemään paremmuudestaan ja varmasti sarjapisteet ovat toissijainen asia, kun jokainen sen Jyväskylän valtiaan tittelin omalle joukkueelleen haluaa pelata (kauden toinen Derby on edessä tammikuussa, jotwn sinne saakka on lauantain jälkeen kuittailuvaraa voittajalle luvassa ;)). Oman latauksensa tuo varmasti myös usein Pörriäisen hirvitausta, niin pelaajilla kuin valmentajillakin.

Happee aloitti sarjan runsasmaalisilla peleillä Oulussa, mutta siellä ei joukkueen rosteri ollut vielä aivan parhaimmillaan mukana. Se, ketä siellä Palokan askiin huomenna kirmaa, on myös mysteeri, mutta etenkin kolmikko Elmeri Kotilainen - Ville Heiska - Tomi Mielonen takoi lötöä pönttöön todella kovalla prosentilla pohjoisessa, joten heidän kanssaan saa olla tarkkana. Hirvet pelaa parhaimmillaan todella näyttävää salibandyä ja paikallispelin tuoma sytyke saa varmasti vieraatkin esittämään sitä peliä, jotka heidät SM-sarjan parhaimpien joukkoon tällä kaudella vielä nostaa!

Pörriäiset lähtee viikonloppuun sarjan kärkipaikalta, mutta se ei joukkueen tekemiseen ole millään tavalla vaikuttanut, onhan sarja vasta ihan alkutekijöissä. Viime otteluiden parhaat asiat halutaan saada mukaan varmasti myös tähän peliin ja pallolla halutaan olla se dominoivampi osapuoli. Etenkin joukkueen nuori-osasto on ollut sarjan alussa vakuuttavassa pistevireessä, mutta on siellä vanhuksetkin osoittaneet jo elon merkkejä ;)

Ai että; kyllä tässä itse kukin huomista jo odottaa! Nämä pelit ovat niitä, jotka jokainen varmasti muistaa pitkään ja mitä on kaikista eniten tällä kaudella odotettu. On mahtavia aikoja, ihana päästä pelaamaan, pelataanhan Hirvet hyvät mähinät!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Livestream

TÄRKEÄ TIEDOTE OTTELUUN LIITTYEN:

Nykyisten yleisörajoitusten johdosta lauantain O2JKL/MuurY - Happee ottelun yleisömäärä on joukkueiden yhteisellä päätöksellä rajattu 80 katsojaan. Joukkueet ovat keränneet sisäisesti listan paikalle tulevista katsojista, joten valitettavasti voimme tarjota sisäänpääsyn VAIN 29 ULKOPUOLISELLE KATSOJALLE otteluun. Livestream toimii kuitenkin moitteetta ja laadukkaasti, joten kannustathan kotisohvalta Pörriäiset silti voittoon!

O2JKL/MuurY - Happee Palokassa klo 12:00!

C1

Loppuun vielä aktiivisimmille lukijoille tarjolla viikonlopun kuumimmat nostot (pitäskö tässä lukee et 'Juttu vain tilaajille'?):

"Kurittaako joku Hirvipolun jättänyt entistä seuraansa?"

"Nouseeko Palokassa lämpöasteet korkeammalle kentällä vai penkillä?"

"Jatkuuko Samun lentokeli?"

"Ketä purnaa tuomarille ekana? Entä eniten?"

"Saako kolmoskenttä vihut tilttiin?"

"Millon Noccon uudet joulumaut tulee?"

"MuurY-huppari vai toimihenkilöpaituli?"

"Muistetaanko kokoonpanot syöt... Eikun tästä ei saanut vitsailla"

"Ketä meidän maalilaulu ärsyttää eniten?"

"Onko Vaajakosken subtrooppinen ilmasto Haukoille liikaa?"

"Löytyykö Allulta viime pelin tapaista viulua?"

"Onko Teemun jumalan siunaamat kädet kuumina?"

23.10.2020