M1: Mitri Tuomala Amppareihin!

04/23/2020 - 17:24

Miehet edustus

Nuori lupaus siirtyy O2-Jyväskylän riveihin Happeen A-junioreista. Taustan alkuperäiset kuvat: Juha Käenmäki

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue jatkaa vahvistumistaan ensi kaudelle, kun uusimpana kiinnityksenä Amppareihin liittyy 1+1 vuotisella sopimuksella nuori ja lupaava hyökkääjä Mitri Tuomala!

Vuonna 1999 syntynyt Tuomala on pelannut koko uransa tähän mennessä Happeen junioreissa ja viimeiset kolme vuotta ovat kuluneet A-poikien SM-sarjassa, jossa hän toimi myös viime kaudella kapteenina. Taitavana ja maaliahneena hyökkääjänä Tuomala on ollut ASM:ssä myös erittäin tehokas, sillä tilille on kertynyt viimeisen kolmen kauden osalta 56 runkosarjan ottelua, joissa on syntynyt erittäin kovat tehot 54+33=87. Pudotuspeleissä pelejä kertyi 8 ja pörssejä 7+1=8. Lisäksi päättyneellä kaudella Tuomala pelasi myös jo ensimmäiset miesten pelinsä, kun hän pelasi Happee Steamersissa 2-divisioonassa 7 ottelua tehoin 11+4=15.

Päävalmentaja Joonas Kaasalainen oli erittäin tyytyväinen, että nuori Tuomala valitsi juuri Ampparit seuraavaksi ponnistuslaudakseen:

”On todella hienoa saada pelaajaurallaan eteenpäin pyrkivä ja motivoinut pelaaja mukaan Amppareiden joukkueeseen! Mitri omaa erinomaiset lajitaidot sekä loistavan kyvyn lukea itse peliä. Uskon, että saamme luotua Mitrille sellaisen ympäristön, jossa hän pystyy auttamaan joukkuetta omilla vahvuuksillaan ja samalla itse kehittyä kohti kansallista huippua salibandyn pelaajana! Tältä kaverilta tullaan luultavasti näkemään taikurimaisia kihautuksia maalin sisäosiin”.

Uusimman sopimuksen myötä O2-Jyväskylällä on nyt kasassa sopimukset 12 pelaajan kanssa.

Sopimustilanne 23.4.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala

Tervetuloa Amppareihin Mitri!

Miehet edustus

Taustan alkuperäinen kuva: Juha Käenmäki

 

23.04.2020