M1: Tuplaviikonloppu vie Kirkkonummelle ja Espooseen!

11/20/2020 - 15:07

Otteluennakko

Amppareilla on edessä tiukka kahden pelin rupeama Divaria ja Suomen Cupia. Kannen alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Ampparit jatkaa taivaltaan sekä Divarissa että Suomen Cupissa tulevana viikonloppuna vieraskiertueella, kun lauantaiksi joukkue matkaa Kirkkonummen nostalgianhohtoiseen Pommariin, jossa vastaan asettuu sarjan parhaisiin kotijoukkueisiin ja muutenkin Divarin kärkeen kuuluva Rangers. Sunnuntaina matka jatkuu Espooseen ja tarkemmin ottaen Tapiolan urheiluhalliin, missä Suomen Cupin puolivälierässä kohdataan kauden kenties kovin haaste, F-Liigassa pelaava Westend Indians.

Rangers - O2-Jyväskylä

O2-Jyväskylä lähtee viikonloppuun Divarin sarjataulukon sijalta neljä, tosin vain pisteen edellä kuudentena kyttäävää Rangersia; toisaalta kakkossijaankin on matkaa vain se kolme pistettä. Huomioitavaa on toki, että Rangersilla on sarjassa vähiten pelattuja pelejä, johtuen syksyn koronakarenteeneista. Amppareiden historia Rangersia vastaan ei ole erityisemmin mairitteleva, sillä kahden viime kauden aikana joukkueet ovat kohdanneet kuudesti (neljästi runkosarjassa ja kahdesti pudotuspeleissä), ja voittotilanne on kirkkonummelaisten hyväksi tennislukemin 6-0. Niin joo, ja Rangers ei ole tällä kaudella vielä kotonaan hävinnyt. Haaste on siis oleva todella iso!

Pisteiden valossa Rangersin kovaa marssia tällä kaudella on johtanut tehot 10+5 iskenyt Kristian Lamminen, ja takanakin Markus Linnala (6+6) sekä kokenut Erik Helenius (4+6) ovat tehneet kovaa jälkeä. 18-vuotias Justus Mustonen on kuulunut ikäluokkansa parhaimmistoon koko maassa jo pitkään ja on myös esiintynyt erittäin vakuuttavasti (3+5). Joukkueen parin edelliskauden luottovahti Jens Beijar siirtyi F-Liigaan täksi kaudeksi, mutta Kari Vilen on hoitanut torjuntahommat erittäin moitteetta (7 ottelua, 80,81%).

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Westend Indians - O2-Jyväskylä

Sunnuntaina matka jatkuu sitten Tapiolaan Teho Sport Suomen Cupin puolivälierään. Vastaan asettuva Westend Indians on tällä hetkellä F-Liigan runkosarjan sijalla kuusi, joten haaste todellakin sen kun vain kovenee viikonlopun toisessa kamppailussa! Vastaan kun asettuu mm. F-Liigan pistepörssin kutonen, maajoukkueessakin usein nähtävä Aaro Astala (7+17), kokenut Heimomies Valtteri Kainulainen (15+3) sekä Divarissakin aikaisemmin Amppareita kiusannut kirkkonummelaisduo Teppo Salo - Samuli Alaluusua. Nuori ja modernia salibandya pelaava Heimo sisältää myös useita nuorten maajoukkuekuvioissa pyörineitä kasvoja Niko LaitinSamuli Huppusen ja Jasper Auvisen johdolla. Tolppien välissä nähdään paljon kokenut Mikko Kirvesniemi, aisaparinaan nuorempi haastaja Severi Hopsu.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Lähteidemme mukaan sunnuntain ottelun lähetys on nähtävissä Indiansin omalta Heimo-TV- kanavalta.

Haaste on siis Amppareille heitetty viikonlopulle melkoisen vahvaksi, mutta kumartelemaan ei olla Etelä-Suomeen lähdössä! Joukkue on tällä kaudella otaanut tärkeitä askeleita kohti Divarin huippua, ja nyt päästään taas todenteolla testaamaan, missä mennään tällä hetkellä. Ampparit on kotonaan ollut huippuvireessä tällä kaudella, mutta nyt se sama surina pitää pystyä siirtämään myös vieraskaukaloon, jos pisteistä ja Cupin jatkopaikoista halutaan taistella. Joukkueen uudet vahvistukset Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen eivät ole pelillä vielä tänä viikonloppuna, mutta kyllähän Amppareilta laajuutta on löytynyt tällä kaudella todella paljon, kun sekä Kaarlo MahlberginIlkka Tepposen että Mitri Tuomalan johtamat viisikot ovat tasatahtiin tulosta tehneet ottelusta toiseen!

Otteluennakko

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

20.11.2020