O2-Jyväskylän päättäjäisissä palkittiin joukkueiden ja seuran menestyneimpiä pelaajia sekä toimihenkilöitä

05/20/2015 - 11:28

Ampparit

O2-Jyväskylässä vietettiin kauden päättäjäisiä Talent Cupin yhteydessä lauantaina. Kauden päätteeksi on kaikkien hyvä istahtaa hetkeksi alas ja nauttia tehdystä työstä. Juniorijoukkueidemme lukumäärä lisääntyi jälleen ja jo olemassa olleiden juniorijoukkueiden toiminta on ollut entistäkin viriilimpää. Monessa joukkueessa on itse asiassa niin kova pöhinä ettei mistään kesälomasta tai kauden päätöksestä voida puhua, koska harjoittelua jatketaan koko ajan.

 

Seuran jokaisesta juniorijoukkueesta palkittiin "Most valuable player" (arvokkain pelaaja joukkueelle pelikentällä), Kehittynein pelaaja sekä O2-pelaaja. Koko seuraa koskevia palkintoja jaettiin vuoden valmetajalle, vuoden toimihenkilölle, vuoden seura-aktiiville, vuoden poikajuniorille, vuoden tyttöjuniorille, vuoden joukkueelle, vuoden amppariliigapelaajalle ja vuoden amppariliigavalmentajalle.
 

Tässä tätä palkintosadetta:
Vuoden valmentaja: Jere Viljanmaa

Vuoden toimihenkilö: Jere Valkama

Vuoden seura-aktiivi: Kati Pulkkinen

Vuoden poikajuniori: Nico Valkeapää

Vuoden tyttöjuniori: Kiia Avikainen

Vuoden joukkue: Naisten edustusjoukkue

Vuoden Amppariliigavalmentaja: Mika Nieminen

Vuoden Amppariliigalainen: Verneri Hämäläinen

Ampparit Ampparit

 

 

B-pojat:

Ampparit

MVP = Nico Valkeapää
Joukkueen hyökkäyksen kapelimestari. Jakelee millintarkkoja syöttöjä ja tarvittaessa ratkaisee ottelun itse.

Kehittynein pelaaja = Eetu Harmoinen
Tunnollinen harjoittelija ja kehittynyt eniten kauden aikana. Armoton maalintekijä.

Rocky/O2-pelaaja = Kimmo Heino
Uhrautunut joukkueen eteen, harjoitellut tunnollisesti ja antanut kaikkensa otteluissa. Nostanut tasoa kauden aikana eniten.

 

C-pojat:

Ampparit

MVP = Valtteri Pernu
Joukkueen monipuolisin pelaaja. Otti usein ratkaisuhetkillä joukkueen reppuselkään ja kantoi isoa roolia hienosti. Yksi kolmesta vakituisesta kapteenista, joten joutuu kantamaan vastuuta myös kentän ulkopuolella.

Kehittynein pelaaja = Juho Tepponen
Nousi vuodessa haastajajoukkueesta kahden kärkiketjun pelaajaksi. Asenne harjoittelua kohtaan huippuluokkaa, mikä on näkynyt nopeana kehittymisenä pelin kaikilla osa-alueilla.

O2-pelaaja = Aleksi Mutka
Tunnollisin harjoittelija C-junioreissa. Aina paikalla oli sitten kyseessä viikonloppuharjoitukset tai torstain myöhäisillan pelailuvuoro. Aina oikealla asenteella harjoituksissa mukana.

 

C-tytöt:

Ampparit

MVP = Kiia Avikainen
Joukkueemme MVP-pelaajaan voi luottaa tiukassakin paikassa. Monet hänen maaleistaan on lähtenyt omasta päästä kuljettaen pallon lopulta vastustajan verkkoon vieden moken täysin kahville. Taitoa ja tekniikkaa riittää peliälystä puhumattakaan! Keväällä mennyt jo mukaan naisten liigajoukkueen treeneihin.

Kehittynein pelaaja = Lumi Myllylä
Hyvä pelaaja jo vuosi sitten, mutta valtava kehitys tällä kaudella. Pallo pysyy hallussa erittäin kovassa vauhdissa ja tältä tytöltä on palloa vaikea riistää rikkomatta. Tekniikka on huippuluokkaa ja vedotkin lähtevät tarkasti. Rankkujakin on tainut tulla harjoiteltua. Tämän tytön on tullut kikkailtua ja pomputeltua ennen treenejä, mikä kertoo varmasti nopeasta kehittymisestä. Nuoresta iästään huolimatta kokeillut myös naisten liigajoukkueessa.

O2-pelaaja = Maija Peltokangas
Todellinen joukkuepelaaja ja esimerkki joukkueessa toimimisesta! Ottaa uudet joukkueen tulokkaat aina hyvin huomioon ja kannustaa kaikkia. Tekee täysillä loppuun asti ja tsemppaa esimerkillään muutkin.

 

D-pojat:

Ampparit

MVP = Eero Luokkanen
Pienestä koosta huolimatta pystyy suojaamaan ja pitämään palloa pelikentällä ihailtavan rauhallisesti. Rytmittää hyökkäyspeliä loistavasti käyttämällä välillä pitkää avaussyöttöä, lyhyttä avaussyöttöä ja omaa kuljetusta. Suuttuessaan vaarallinen myös puolustuspelissä.

Kehittynein pelaaja = Roope Sihvola
Suuri harppaus joukkueen tehokkaimmaksi maalintekijäksi. Parantanut erityisesti laukaisutaitoaan, joka yhdistettynä kovaan maalintekointoon on mahdollistanut kehityksen.

O2-pelaaja = Milo Salminen
106 kertaa harjoituksissa talven aikana. Joukkueen tunnollisin harjoittelija, läpänheittäjä ja loppuhuutojen keksijä.

 

D-/E-tytöt

Miehet edustus

MVP = Siiri Katalkin
Joukkueemme tukipilari ja puolustuksen lukko. Tärkeä pelaaja myös hyökkäyssuuntaan. Jos tarvitsee hakea ratkaisua, niin tämä puolustaja ottaa pallon ja lähtee hakemaan vetopaikkaa. Pelaaja, joka tekee muista kanssa pelaajistaan jatkuvasti parempia, loistavalla pelin lukutaidollaan ja avaavilla syötöillään.

Kehittynein pelaaja = Siina Hyvönen
Aloitti syksyllä joukkueessamme ja on kehittynyt huimaa vauhtia. Itsevarmuutta on tullut sitä myöten pallon kanssa, pelaa ja haastaa rohkeasti hyökkäyspäässä. Todella sitkeä pelaaja kentällä, joka antaa aina kaikkensa. Henkistä kanttiakin löytyy, mitä on tullut testattua myös rangaistuslaukauskisoissa.

O2-pelaaja = Emilia Mononen
Joukkueemme O2-pelaaja kannustaa ja tsemppaa muita joka treeneissä ja peleissä. Todellinen joukkuepelaaja, joka esimerkillään näyttää mallia muille ja onkin yksi joukkueemme kapteeneista. Hoitaa sekä kenttäpelaajan että maalivahdin paikan suurella sydämellä.
Loistava kahden suunnan pelaaja ja sitkeä taistelija 1 vs 1 väännöissä. Tämä tyttö ei anna periksi.

 

E1-pojat:

Ampparit

MVP = Juuso Laitinen
Perusvarmaa tekemistä koko kauden, joukkueen ykköspistemies ja maalikuningas. Tunnollinen harjoittelija, joka ottaa kaiken tosissaan. Kokonaispanos joukkueelle suuri.

Kehittynein pelaaja = Eetu Rantala
Halu kehittyä maalivahtina on ollut suuri, käynyt ahkerasti treeneissä ja seuran omissa maalivahtiharkoissa. Ymmärtänyt sen, että vain runsaalla perusasioiden toistolla ja pelaamalla paljon pelejä voi oppia huippumaalivahdiksi. Pelejä onkin kauden aikana kertynyt runsaasti, saimme vasta kevätkauden lopulla joukkueeseen toisen veskarin. Siihen asti torjuntavastuu oli Eetulla!

O2-pelaaja = Joona Rauhala
Tekee aina kaiken tunnollisesti ja täysillä. Valmentajan toivepelaaja. Kuuntelee ohjeita, harjoittelee tunnollisesti, tsemppaa muita ja ei anna ikinä periksi, ei edes vaihtoaitiossa.

 

E2-pojat:
MVP = Jiri Utra
Vastustajan valmentajan huuto: "numero 61 on kentällä", kertoo paljon. Aina kentällä ollessa luo vaaratilanteita vastustajan päässä. Kuuluu joukkueen tehokkaimpiin pelaajiin.

Kehittynein pelaaja = Jerry Rantala
itseluottamus kasvanut kauden aikana, jonka myöden myös peli ja varmuus on kehittynyt.

O2-pelaaja = Eemeli Ylänen
Joukkuepelaaja, joka hoitaa oman tehtävänsä puolustajana, unohtamatta uhrautuvia, kirpaisevia peittoja. Kehittynyt kauden aikana paljon ja ollut tunnollinen harjoittelija.