Valmennuspäälliköksi O2-Jyväskylään? - Etsimme valmennuksen ammattilaista toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!

05/19/2020 - 16:43

Rekry kuva

O2-Jyväskylä on salibandyn erikoisseura, jonka missiona on mahdollistaa ja toteuttaa salibandyn harraste- ja kilpatoimintaa - tasoon ja ikään katsomatta, mahdollisimman suurelle määrälle ihmisiä arvostavassa, kannustavassa ja kasvattavassa toimintaympäristössä.

Seura tunnistaa yhteiskuntavastuunsa ja järjestää toimintaa missionsa mukaan laaja-alaisesti - “vauvasta vaariin” - kansanterveyttä tukien. O2-Jyväskylän edustusjoukkuetoiminnan päämääränä on saavuttaa kansallinen huippu, jota tukee kilpajunioritoiminnan pitkäjänteinen ja pelaajalähtöinen kehittäminen. O2-Jyväskylä haluaa tarjota lajin kehittymiselle parhaat mahdolliset olosuhteet yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja paikallisten yrittäjien sekä yhdistysten kanssa.

O2-Jyväskylässä urheilee n. 1000 urheilijaa ja seuran jäsenmäärä on kokonaisuudessaan reilut 1200 jäsentä. Seurassa toimii kolmen päätoimisen työntekijän lisäksi lähes 150 OTO-valmentajaa ja n. 70 muuta toimihenkilöä. Lisätietoja seuran toiminnasta löytyy www.o2-jkl.fi.
 

Haemme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan elokuussa 2020 tai muuten sovitusti alkavaan tehtävään.
 

 

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ (E-D-JUNIORIT)

 

Tehtävään kuuluu:

 • Vastuujoukkueiden (D-E-juniorit) valmennuksen laadun kehittäminen ja joukkuetoiminnan tukeminen
 • Vastuujoukkueiden harjoituksiin osallistuminen
 • O2-Jyväskylän valmentajien osaamisen kehittäminen sekä valmentajakoulutuskokonaisuuksien suunnittelu, koordinointi ja järjestäminen yhdessä muiden valmennuspäälliköiden ja urheilutoimenjohtajan kanssa

 

Odotamme hakijalta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Ymmärrystä urheilijan uran kehittymisestä aina huipulle tai harrasteurheilijaksi asti sekä valmennuksen roolista eri ikävaiheissa
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Kokemusta urheilijoiden ja valmentajien kanssa toimimisesta
 • Tiimityöskentelyn taitoja yhdessä muiden työntekijöiden kanssa
 • Monipuolisia vuorovaikutustaitoja

 

Eduksi katsotaan:

 • Kokemus junioriurheilutoiminnasta valmentajana
 • Kokemus valmennuspäällikön tehtävistä tai valmentajakouluttamisesta

 

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoiset hakemukset tehtävään sekä niiden liitteet 1.6.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostilla tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi otsikolla ”Työhakemus” tai kirjallisena kirjekuoressa maininta ”Työhakemus” O2-Jyväskylä, Sykeraitti 7, 40700 Jyväskylä. Työhakemuksessa tulee ilmetä työ-, opiskelu- ja urheiluhistorian lisäksi kuvaus omista vahvuuksista ja kehittämiskohteista, palkkatoive sekä toive mahdollisesta työn osa-aikaisuudesta.


Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Pulkkinen, tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi, 040 966 3816.

 

19.05.2020