M1: Pitkästä aikaa avataan Soittorasia!

11/17/2021 - 17:18

Otteluennakko

Ampparit matkaa huomenna torstaina sarjanousija vieraaksi.

Divari jatkuu oranssipaitaisen Amppariparven osalta tulevana torstaina viikon ainoalla ottelullamme, kun matkaamme Tampereelle ja Kaukajärven Spiral-hallille. Vastaan asettuu klo 18:45 alkavassa pelissä täksi kaudeksi Divariin noussut Soittorasia.

17.3.2017. Silloin oli edellinen päivä, kun Ampparit ja Soittorasia ovat kohdanneet. Kyseessä oli Sisä-Suomen 2-divisioonan ensimmäinen pudotuspelikierros, jolta Ampparit eteni jatkoon ja lopulta Divarinousuun. Tuossa 17.3. pelatussa ratkaisevassa ottelussa Tamppi Areenalla Amppareiden riveissä pelasivat mm. Joni Lempinen, Iiro Kinnunen, Sampo Laukkala, Markus Manninen sekä Henri Tikkanen.

Eli kolme vuotta ja kahdeksan kuukautta sitten edellisen kerran ja nyt taas!

Joukkueet löytyvät ennen huomista kohtaamista sarjan keskikastista, Soittorasia sijalta seitsemän 19 pisteellä ja O2-Jyväskylä sijalta yhdeksän, neljä pistettä Soittorasiaa perässä. Nousijajoukkue Soittorasia on yllättänyt monet tällä kaudella pirteillä otteillaan, viemällä pisteet mm. FBC Turulta, SaiPalta ja LNM:ltä. Viime kierroksella tuli tiukka tappio SalBalle vieraissa, mutta sitä ennen joukkue liiti neljän ottelun voittoputkessa; tätä harva joukkueelta osasi varmasti tällä kaudella odottaa. Yksilötasolla isoimpia onnistujia tilastojen valossa ovat olleet Juho Törmänen (11+6), Teemu Jokela (11+5), Topias Tiilikainen (8+7) sekä Aleksi Jokela (7+6). Maalissa kokenut kaksikko Eero Makkonen - Antti Järvinen on pitänyt tasaisesti huolen, että Soittorasialla on luettoa myös tolppien välissä

Amppareiden voittoputki katkesi myös viime ottelussa Hawksin vieraana, mutta kuten aikaisemmin on jo todettu, on joukkueen peli mennyt alkusyksystä huimasti eteenpäin. Huomenna nähdään siis, kumpi joukkueista haluaa voittokantaan enempi kiinni takaisin!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Otteluennakko

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

17.11.2021