M1: Inssi-Divari käyntiin vierasottelulla!

09/16/2022 - 13:46

Ampparit aloittaa runkosarjan pelit Kirkkonummella

Pitkä on ollut odotus edellisen kauden päättymisen jälkeen, mutta huomenna vihdoin päästään Inssi-Divarin kausi 2022-2023 suhaisemaan käyntiin! Amppareiden osalta runkosarja käynnistyy vierasottelulla, kun huomenna lauantaina 17.9.2022 matkaamme Kirkkonummelle ja Jokirinteen liikuntahallille. Vastaan klo 18:00 alkavassa kamppailussa asettuu tietenkin Kirkkonummi Rangers!

Rangersin eli tunnetummin "Kylien Jätkien" viime kauden alku oli etenkin todella vaikea, ja lopultakin paikka Divarissa säilyi karsintojen kautta. Mutta juuri tämä kuvastaa Rangersia; vaikeuksista huolimatta joukkueen sisu ja kirkkonummelainen asenne nostaa joukkueen aina pinnalle. Nyt viime kauden ongelmat on selätetty ja joukkue lähtee uuden päävalmentajan Christian Anderssonin johdolla. Rosteri kuhisee tuttuja, Divarissa jo meritoituneita pelimiehiä Kaius Klemetin, Aleksi Markkolan ja Lauri Näräsen johdolla ja kovia tehoja voidaan odottaa tälläkin kaudella esimerkiksi Erik Heleniukselta ja Vili Näveriltä. Maalia vartioi erinomaisella varmuudella Kristian Krogius. Tärkein ja mielenkiintoisin yksittäinen pelaaja on silti hyökkääjä Samuli Alaluusua. Hän palasi helmikuussa vajaan kahden kauden F-Liigavisiitiltä takaisin Rangers- paitaan. Kun Alaluusua pelasi edellisen täyden kautensa Divarissa, oli pistesaldo hurja 19+39=58 kauden 2019-2020 runkosarjaan. Onkin mielenkiintoista nähdä, millainen on Alaluusuan vire tällä kaudella Inssi-Divarissa!

Kuten eilisessä joukkueen julkaisussa ilmoitettiin, on Amppareiden rosteri muuttunut viime kaudesta huomattavasti, kun kokemusta on poistunut ja pääosin nuoria vastuunkantajia astunut esiin. Johtavalle salibandymedialle pääkallo.fi:lle tämä tarkoitti myös suoraan sitä, että Ampparit tuomittiin sarjan toiseksi viimeiseksi. Mutta onneksi itse tiedämme paremmin ;)

Joukkueen otteet harjoituskaudella olivat erittäin lupaavia, ja ainakin mediaosaston silmään joukkueen nuorentunut runko on ainakin edellisvuosien kokoonpanoja huomattavasti työteliäämpi. Uusista pelaajista kannattaa seurata erityisen tarkasti esimerkiksi puolustajan paikalla pelaavia Topias Kangasta sekä Roni Väänästä. Viime kaudella P18- joukkueesta mukana jo vierailleet ja tälle kaudelle joukkueeseen kiinnitetyt Marius Niemelä, Arttu Saikkonen sekä Knuutin veljekset Aatu ja Matias väläyttelivät osaamistaan jo viime kaudella, ja tällä kaudella onkin lupa odottaa jo hieman tasaisempaa pistetahtia myös heiltä. Ja kyllähän vanhoista pelaajista viime kauden pörssiykkönen Elmo Lavonen sekä ikinuoret ikiampparit Markus Manninen ja Joni Lempinen laittavat palloa maaliin tälläkin kaudella, se on varma. Maalivahtitrio on mielenkiintoinen; Henri Tikkanen kantaa ansioituneesti ykkösmaalivahdin viittaa huikean viime kauden jatkeeksi, kirittäjinä nuori Akseli Venäläinen sekä saksalainen Pascal Reichert.

Inssi-Divarin pelit tällä kaudella SalibandyTV:ssä!

Tämän kauden pelien seuraaminen tapahtuu upouudessa SalibandyTV:ssä, osoitteessa salibandy.tv. Palvelu toimii hyvin samalla tavalla kuin viime kausilta tuttu Solidsport, eli palvelu vaatii kirjautumisen ennen katselua. Maksutoiminnot ja Inssi-Divarin pelien hinnat tulevat palveluun vasta ensi viikolla; eli huominen Inssi-Divarin avauskierros on ilmaiseksi katseltavissa SalibandyTV:ssä!

Jos et ole vielä palveluun tutustunut tai tunnusta käynyt luomassa, pääset SalibandyTV:hen tästä.

Availehan siis jo huomenna SalibandyTV:n lähetys omasta puhelimestasi, tabletiltasi tai koneeltasi, ja ole mukana kannustamassa Ampparit voittoon sarjan avauskierroksella!

Ennakko_Rangers

Kuva: Esa Jokinen
Joukkue