N1: Ennakko-odotuksia murtamaan

09/15/2016 - 15:36

Naisten kausi alkaa lauantaina Oulussa Rankkojen Ankkojen vieraana. Ennakot ovat maalailleet meitä peränpitäjäksi ja Ankkoja potentiaaliseksi pleijarijengiksi. Mitkä voimasuhteet lopulta ovat ja millaista peliä tulemme avauksessa näkemään, on päivän kysymys.

Vastustaja terrorisoi viime kauden muita divarissa ja nousi näytöstyyliin liigaan ilman tappioita. Joukkue on viime kaudesta vain vahvistunut ja saman katon alle on onnistuttu hienosti keräämään alueen parhaimmisto. Keihään kärkenä rymistelee Sveitsistä palannut Emmi Niemelä ja häntä säestää sisko Hanna Niemelä. Nousevana tähtenä joukkueessa huseeraa Jonna Virkkunen. Kyseessä onkin liigaan valmis nousija, jonka pelureilla riittää liigakokemusta.

Omassa leirissä peliä odotetaan jo innolla. Paineet on läpi kauden muiden niskoilla ja itse saamme keskittyä vain siihen oleelliseen eli pinnojen metsästykseen. Runko on tuttu viime kaudelta ja katsojat saavatkin jälleen ihastella konkareiden aivoituksia ja nuorison kirmailua. Kiikarit kannattaa erityisesti suunnata tutkapariin Luoma-Kaipainen, jotka oman alueen dominoinnin lomassa kerkeävät varmasti törmäilemään vastustajankin maalin takana.

Vastoin aiempia kaudenavauksia, tällä kertaa kentällä tullaan näkemään hapuilun sijaan, vauhtia ja aitoa halua taistella pisteistä. Kumpikaan ei kentälle tule katsojan rooliin, vaan jätämme sen muille. Toivottavasti etäfanit saapuvat paikalle, sillä te haluatte nähdä uudistuneen peli-ilmeemme.

Toivottakaa onnea ja olkaa hengessä mukana. Kaikki tuki kaudella kelpaa!

Rankat ankat - O2JKL, la klo 15.00, Kastellin monitoimitalo.

Naiset edustus