N1: Tuplan perässä

10/14/2017 - 12:04

Naisten edustus kohtaa viikonloppuna parin edelliskauden mestarit. Lauantaina vastaan asettuu liigapelissä hallitseva mestari Classic ja sunnuntaina kohdataan Suomen Cupissa NST. Mukavat väännöt siis luvassa varsin erityylisiä joukkueita vastaan.

Tänään vihuna toimiva Classic nappasi viikko takaperin hopeaa Champions Cupista ja onkin jännä nähdä miten paluu arkeen sujuu. Muutama kova poissaolija heiltä löytyy, mutta ykköskenttä on silti taattua maajoukkuelaatua. Muita vitjoja onkin kohdannut kova nuorennusleikkaus ja seurata kannattaa erityisesti Jenna Ruokostenpohjan ja Ella Salosen otteita.

Huomenna saamme tuntumaa "kerrasta poikki" tyyliin, kun vain voittaja jatkaa matkaansa cupissa. NST on syksyllä kohdattu jo kahdesti, joten molemmissa leireissä tiedetään mitä tuleman pitää. Ja se tarkoittaa siis joka pallosta viimeiseen asti kamppailua. Katsomossa voitte vaikka ynnäillä montako kutia Juuli Hakkarainen tällä kertaa tulittaa.

Omat joukot saadaan pelille varsin ehjinä ja hyvin akut ladanneena. Rosteria on viime ottelun järkytyksen jälkeen hiven ravisteltu ja uutta ilmettä on varmasti taas luvassa. Uusilta paikoilta itsensä löytäneiltä Emmi Mörskyltä ja Katriina Lounalta voi rohkeasti odottaa tulosta. Lisäksi debyytin riveissämme tekee Hatsinan peluri Elisa Vilhunen, joka ei todellakaan jää kentällä turistin rooliin.

Tervetuloa jännäämään Palokkaan!

La 14.10. klo 17.30 O2JLK-Classic
Su 15.10. klo 15.30 O2JKL-NST