C1: Tuplasunnuntai!

11/13/2020 - 15:12

C1

Pörriäiset ja Surriaiset ovat molemmat sunnuntaina irti Ampparipesässä

CeeYkkösten koitokset SM-sarjassa ja 1-divisioonassa jatkuvat molemmat tulevana sunnuntaina 15.11.2020. Molemmat vieläpä kotiotteluilla. Ja hei, molemmat pelataan Ampparipesässä! Näet siis samalta istumalta kaksi ottelua, kun päivän aloittaa O2-Jyväskylä II:n taisto Vihdin Salisusia vastaan 1-divisioonassa ja sitä seuraa Pörriäisten kamppailu SM-sarjan huippujoukkue, Kontiolahden LeBa-96:sta vastaan. Menoa ja meininkiä ja ennen kaikkea pirteää surinaa on siis sunnuntaina luvassa meidän puolesta!

Tästä voit sitten totuttuun tapaan ottaa lukuun viikonlopun ennakot!

Viime viikonlopun otteluraportin kirjoitus kohtasi otteluruuhkan ja muut arkikiireet, joten kaikkien marraskuun otteluiden recapit saatte lukea sitten yhtenä myttynä joulukuun alussa, kun päästään kiireisen marraskuun läpi.

O2-Jyväskylä II – VSS

Päivän avauskamppailuna nähdään Surriaisten ja Susien kamppailu, kun joukkueen SM-Jatkokarsinnoissa kohtaava SaliSudet Vihdistä saapuu vierailulle. Tuosta Jatkokarsintojen ottelusta muistetaan Surriaisten Divaripaikan ratkaissut voitto, mutta myös striimillä kuulunut vihtiläisen fanin huuto ”Hei Jyväskylä, onko Vihti tuttu?” Nimittäin silloin naurahdin, että eipä ole ja tajusin juuri tässä, että ei ole vieläkään. Google to the rescue! Vihdin kunta sijaitsee Nummelassa. Jes! Eiku missä se Nummela on? Ei muuta kun Mapsi auki… Hah! Espoo bongattu kartalta, tää riittää mulle. Hei Espoon lähellä on Sarvvik- niminen paikka… EI, nyt palataan asiaan :D

Joo Suomen Espoon Nummelan Vihdistä saapuu vierailijat sunnuntaina. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta 10 ja 11, molempien voitettua SC Hawksin tällä kaudella. VSS on kuitenkin Surriaisia pisteen edellä sarjassa venyttyään Eräviikingit Itää vastaan rankkareille asti. Molemmat joukkueista ovat saaneet todeta sarjan kärkipään joukkueita paremmikseen, joten nyt nähdään, kumpi on näistä opettavaisista kokemuksista enempi irti saanut.

Hirveämmin en kyllä suoraansanoen ole vieraiden peliin tutustunut, mutta tilastojen valossa Samuli Laakso (5+3), Jose Hallenberg (4+1) sekä Joel Kivistö (4+1) kannattaa laittaa seurantaan. Maalivahdeista Teemu Ramela on urakoinut kuuteen peliin 172 torjuntaa, joten helpolla ei tule Vihdin maalissa sunnuntaina helähtämään.

Surriaiset pelasi viikolla erittäin mallikkaanoloisen harjoituspelin CeeKakkosia vastaan, ja etenkin Akseli Syvänperän kenkälaatikkoon sijoitus sekä Joni Nikkilän putken alle pistämä pommi enteili vähäsen, että sunnuntainakin voisi helähtää. Maalissa duo Otto Lepoaho - Joona Mansikka-aho on urakoinut kunnioitettavat 200 koppia alkukauden peleissä, ja ovat olleet joukkueen parhaimmistoa joka pelissä. Joukkue on jo näyttänyt, että pelaaminen alkaa käydä koko ajan helpommaksi, vaikka kova sarja edelleen edessä on. Positiivinen ilme on kuitenkin säilynyt ja sunnuntaina surisee varmasti taas iloisesti!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

C1

O2JKL/MuurY – LeBa-96

CeeYkkösten päivän huipentaa SM-sarjan todellinen huippukamppailu, kun Pörriäisten vieraaksi saapuu SM-peleihin rytinällä tullut ja sarjan piristävimpiin yllätyksiin lukeutuva Lehmo Balls ’96 eli tuttavallisemmin LeBa sarjan itäisimmistä kolkista Kontiolahdelta. Täytyy muuten tässäkin kohtaa myöntää maantieteellisyyteni riittämättömyys; en tiennyt ilman Google Mapsia missä Kontiolahti on. Tai siis aikasemmin olisin viskannut keskelle Joensuuta, mutta on se vähän pohjoisemmassa kuitenkin; ei ihan Juukassa asti kuitenkaan. Tiesittekö muuten, että Venäjän puolella on Kiimanvaara- niminen paikka? NYT SE GOOGLE MAPS KIINNI!

LeBa marssi syksyllä karsinnoista SM-sarjaan hieman joidenkin yllätykseksi puhtaalla pelillä ja sarjan avauksessa kaatui muuan tamperelainen Classic, ja ompahan Kontiolahdella nöyrtynyt myös sarjan kärkipään SPV. Jokunen viikko takaperin LeBa haki Happeelta pari pistettä myös, joten enempää emme varmasti halua Kontiolahdelle Jyväskylästä pisteitä antaa. Vastakkain asettuvat kaksi hyvin samanlaista joukkuetta, ja varmasti pallolla paremmin oleva ja fiksummin suorittava tulee olemaan sunnuntaina vahvempi. 

Uuden valmentajansa Jouni Juurelan johdolla iloista, pallokontrolliin perustuvaa salibandyä pelaava LeBa kuuluu sarjan maalintekovoimaisimpiin joukkueisiin ja laajutta löytyy meidän tapaan useammastakin ikäluokasta. Tehoja ja tuhoja ovat tehneet etenkin sarjan pistepörssin kärkipäähän kivunneet Elias Korhonen (11+6) ja Joni Hiltunen (10+7). Seurantaan kannattaa laittaa myös esimerkiksi hyökkääjät Miska Koistinen ja Ahti Sivonen sekä puolustuksesta taitava Aatu Heiskanen. Maalissa etenkin Atto Meriläinen on napsinut todella isoja koppeja tällä kaudella, ja omaapahan vielä ihan kohtalaisen viheliäisen heittokäden.

Viime viikonloppu suhjui Pörriäisiltä kaksijakoisesti, kun lauantaina käytettiin maalipaikat hyväksemme ja sunnuntaina vedeltiin päin logoa. Toki muutakin meni sunnuntaina pieleen, mutta otteluraportin puuttuessa tässä hyvä tiivistys :D Toiveissa onkin, että epäonnistunut Karhunkaato näkyy sopivana kiukkuna, kun sunnuntaina peli puhalletaan käyntiin. Viime viikonloppuna Julius Kilpikoski kunnostautui Amppariuran ensimmäisellä hattutempullaan ja Valtteri Raulokin napautti peräti kaksi. Saapi nähdä, kenellä on onni myöden Ampparipesän illassa. Toki Vili Avikaisen nollapeli lauantaina oli myös melkoisen kova juttu!

Jokatapauksessa hieno peli on tulossa! LeBa kuuluu allekirjoittaneen suosikkijoukkueisiin tässä sarjassa, joten mahtava vihdoin päästä Idän Ihme testaamaan.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

C1

Tervetuloa joko seuraamaan pelejä paikanpäälle (turvavälien, hygienian ja kasvomaskien kanssa) Ampparipesään, tai sitten voit katsella striimit kätevästi omalta kotisohvaltasi, mikä on myös erittäin suositeltava vaihtoehto!

JA VIHDILLE JA LEBALLE ISOSTI TERVETULOA JYVÄSKYLÄÄN JA AMPPARIPESÄÄN!

Livestriimit -> Salibandy Pojat 05 SM/Divari Live

Viikonlopun ykköspuheenaiheet heti psykologi Jaana Haapasalon traumaattisen uimahallikokemuksen sekä Mouhouksen uuden julkaisun jälkeen;

"Jatkuuko Julle viime viikonlopun pöljäpäiväily vai onko nyt jonkun toisen vuoro?"

"Nähdäänkö Pappiselta melkein englanninkielinen IG-story-päivitys?"

"Mikä on Eelin joukkueen overall Änärin HUT:ssa?"

"Painaako Ake pallon takayläseen keskiviikon tapaan?"

"Tuleeko Iivari tökkimään?"

"Säästelikö Juuso viikon tehot sunnuntaille?"

"Toimiiko musiikkilaitteet vai joutuuko joku lauluhommiin?"

"Olisiko Väinöllä voimasanaton sunnuntai?"

"Muistiko Nättinen ottaa släbärit töistä?"

"Pystysinkö seisomaan koko pelin tasapainolaudalla?"

"Saadaanko kajareista (niiden toimiessa) paikallista osaamista soimaan?"

13.11.2020