N1: Peluriuutisia ja klassista menoa

02/09/2018 - 13:35

Naisten edari ja Hatsina solmivat täksi kaudeksi farmisopimuksen, jonka myötä pelaajia on liikuteltu joukkueiden välillä läpi talven. Kuun vaihteessa sopimukseen nimetyt pelaajat oli kuitenkin lukittava vain toiseen joukkueeseen loppukauden ajaksi. Ampparien pelureista Hatsinaa siirtyivätkin loppukaudeksi auttamaan Marianna Kivinen, Alisa Huisman ja Sanni Kantanen. Muutaman ottelun riveissämme esiintynyt Hatsinalainen Elisa Vilhunenkin jatkaa loppukauden Hatsinan riveissä.

Uutena pelurina riveihimme liittyi Silja Penttinen, joka oli monelle pelurille tuttu jo entuudestaan. Silja esiintyi viimeksi riveissämme toissa kaudella ja on keskittynyt sen jälkeen someen ja siinä sivussa vanhojen vammojen kuntoutukseen. Valitettavasti riveistämme poistui Johanna Väliaho, jonka kautta varjostivat harmittavat loukit.

Vahvasta junnujoukkueestamme mukaan edariin ovat nousseet Milja Alanko ja Alisa Pöyry, jotka ovat osoittaneet alusta lähtien kuuluvansa liigaan. Näiden muutosten myötä kohti jatkopelejä.

Runkosarjan loppukiri on käynnistynyt jo osaltamme ja voitto viime ottelussa ÅIF:sta viritti kisan viimeisestä pleijaripaikasta kunnolla vauhtiin. Pinnoja kaivataan kuitenkin lisää ja niitä olisi tarjolla jo huomenna, jossa vastassa kuitenkin se kovin kanto kaskessa eli Classic Tampereelta. Otteluun päästään luonnollisesti paineettomassa tilassa ja onkin mukava nähdä miten peli sujuu, kun neidot päästetään irti.

Varsin verkkaista vauhtia edennyt sarja saadaan viimeinkin kunnolla käyntiin ja vapaat viikonloput ovat tästä eteenpäin historiaa. Pelaajien paras aika alkaa. Pysy mukana!