Mäkelä, Määttä ja Lundell Ampparipaitaan

08/08/2018 - 14:19

Miehet edustus

Miesten edustusjoukkueen kokoonpano on täydentynyt kolmella uudella sopimuspelaajalla kun Lari Mäkelä, Mikael Määttä ja Joonas Lundell liittyvät joukkueeseen. Vasta 18-vuotias Lari Mäkelä pelasi viime kaudella Happeessa, jossa Lari voitti B-poikien SM-sarjan pistepörssin tehoilla 30+15 ja oli maalipörssin toinen. Mäkelä kuuluu myös U-19 vuotiaiden maajoukkueryhmään, josta valitaan Suomen maajoukkue alle 19-vuotiaiden MM-kisoihin.

Mikael Määttä (29) ja Joonas Lundell (22) siirtyvät Amppareihin miesten 2. divisioonaa pelaavasta Happee Steamersista. Lundelilla on kokemusta Amppareista jo kaudelta 2015-2016 kun Lundell luuti Ampparipuolustuksessa kolme ottelua. Hyökkääjän paikkaa pelaava Määttä mätti viime kaudella 12 ottelussa 26 pistettä Sisä-Suomen 2. divisioonan runkosarjassa.

Saimme myös yhden tuoreista Ampparipelureista kiinni ja kyselimme Larilta hieman kuulumisia.

Viime sesongilla iskit B-poikien SM-sarjassa 30 maalia, montako ajattelit pussittaa ensi kaudella miesten divarissa?
-Noo riippuu mihin pelipaikalle Peltonen laittaa mutta jos sentterinä pelaan nii kyllä varmaan parikymmentä.

Kuvaile muutamalla sanalla kahta muuta uutta Ampparipeluria Määttää ja Lundellia.
-Lundi on ainakin tosi puhelias ja positiivinen! Ja sellanen joukkuepelaaja, hyväntuulinen!
-Määtästä en osaa oikein sanoa, mutta sanotaan nyt että sellanen kokeneenoloinen ja määrätietoinen, tietää kokoajan mitä tekee!

Kuka on Amppareiden pahin haastaja divarissa eli toisinsanoen kuka häviää divarin finaalissa Amppareille?
-Hmm... No varmaan toi Loviisan Tor, oisin sanonut SB Vaasa mutta ne ei pelaa tällä kaudella divarissa!

Loppuun vapaa sana ja hieman mietteitä menneestä ja tulevasta.
-Hyvin päässy mukaan jengiin ja nopeesti äyät otti sisään joukkueeseen vaikka kaikki oli entuudestaan tuntemattomia. En oikein osaa mitään tulevasta sanoa muutakun että kiva päästä pelaa uudessa joukkueessa.

Larin, Mikaelin, Joonaksen ja muun Ampparilauman näet seuraavan kerran tositoimissa kun harjoitusottelut pyörähtävät käyntiin tiistaina 14.8 kun SB Welhot saapuu palokkaan! Ottelu alkaa n. klo 18.30 palokan koulukeskuksella, joka toimii myös Amppareiden kotikenttänä tulevalla kaudella!

Miehet edustusMiehet edustusMiehet edustus