M1: Miesten edustus leirillä Pieksämäellä

09/04/2010 - 00:01

O2:sen miesten edustusjoukkue valmistautuu kauteen leireilemällä tulevana viikonloppuna Pieksämäellä. Jo perinteeksi tullut reissu Pieksämäelle pitää sisällään harjoittelua, yhdessä oloa ja loppu huipentumana peli aina vaarallista Pieksämäen salibandy ylpeyttä Pisabaa vastaan. Aikaisempina vuosina peli on ollut aina tiukka ja tapahtuma rikas. Samanlaista varmasti on tiedossa tänäkin vuonna.

Samalla tämä on ensimmäinen tulikoe joukkueelle ja uudelle valmentajalle Jukka-Pekka Taskiselle. Uusi joukkue hakee vielä muotoaan, mutta tänä vuonna O2 saa jalkeille nuoren ja innokkaan ryhmän. Edellisvuosien ykköstykkien väistyessä ylempiin sarjoihin saavat uudet Amppari-lupaukset mahdollisuuden näyttää kyntensä.

O2 neuvottelee vielä muutaman kaverin kanssa ja, kun pahvit saadaan veistettyä on O2:sen hakema 20 kenttäpelaajan + 3 maalivahdin ryhmä valmis. Nälkäisimmät O2 fanit odottavat rosterin julkaisua, mutta annetaan heidän vielä odottaa muutama päivä. Lisää O2:sen tulevan kauden joukkueesta ensiviikolla.

Samalla kun joukkue valmistautuu tulevaan kauteen, saadaan ikäviä uutisia. Jo useamman vuoden joukkueessa esiintynyt pitkän huiskea O2 laituri Sami Kutvonen joutuu lopettamaan uransa O2:ssa. Samin jalkavaivat olivat sitä luokkaa, että pelaaminen tällä tasolla ei ollut enää mahdollista.

O2 toivottaa joukkueelle ja faneille maalirikasta kautta salibandyn 2.divisioonassa.

Joukkue