N1: PSS vierailulle Palokkaan

03/03/2017 - 10:19

O2-naisten kotipelit jatkuvat jälleen lauantaina, kun PSS saapuu visiitille Palokkaan. PSS on 19 pisteellään sarjataulukossa sijalla 6, mutta erot eivät kumpaankaan suuntaan ole suuren suuret. O2 jatkaa pisteiden metsästystä sijalta 11. Syksyn keskinäisessä kohtaamisessa pisteet jäivät Porvooseen lopputuloksella 6-2 PSS:n oltua tasaisen vahva, mutta ei kuitenkaan ylivoimaisen hyvä. Vielä kolmannen erän alussa Veera kavensi lukemiksi 3-2, mutta sen enempää maaleja ei O2 tuolloin saanut aikaiseksi. Revanssiotteluun lähdetään petraamaan maalintekoa ja hakemaan onnistumisia jälleen laajemmalla rintamalla.

Maalinteko takkusi myös O2:n edellisessä ottelussa EräViikinkejä vastaan, mutta niin takkusi myös PSS:llä Classicin näytettyä kaapin paikan myös porvoolaisille lopputuloksella 11-1. Maalinnälkää on lauantaina varmasti molemmilla joukkueilla. Millaiset on keli ja olosuhteet lauantaina? Miten pitkää päivää puurtava huolto onnistuu? Nähdäänkö huikea loppukirikamppailu vai onko voittaja täysin ylivoimainen? Kuka tällä kertaa kaatuu? Loppusuora lähestyy ja jo toiseksi viimeistä runkosarjan kotiottelua viedään, joten tervetuloa katsomaan ja kannustamaan Ampparittarien taistelua Palokkaan lauantaina klo 15!

Seuraa heitä:

PSS: Mia Karjalainen. Kevätpuolelle pelikuntoon kuntoutunut luottomaajoukkuepakki Karjalainen on tuonut PSS:n puolustukseen rutkasti kokemusta ja taitoa. Karjalainen on kahdeksassa tällä kaudella pelaamassaan ottelussa kerännyt tehot 3+4=7.

O2: Veera Jalkanen. Vesku vastasi syksyn kohtaamisessa O2:n molemmista maaleista, ja on tehoilla 16+9=25 joukkueen pistepörssin jaetulla ykkössijalla yhdessä Kisun kanssa. Lisää tehopisteitä lienee luvassa lauantaina?

O2-PSS la 4.3. klo 15.00, Palokka