OLEMME EHDOLLA VUODEN URHEILUSEURAKSI!

12/02/2017 - 12:23

urheilugaala

O2-Jyväskylän Amppariperhettä on tänään kohdannut suuri ilo ja kunnia!

YLE TV2:n suorassa Urheiluviikonloppu-ohjelmassa julkaistiin tänään Vuoden urheiluseura -ehdokkaat, ja meillä on kunnia kuulua noiden viiden seuran joukkoon!

Seuran puheenjohtaja Kari Jauhiainen ja valmennuspäällikkö Tuomas Pulkkinen olivat paikalla tilaisuudessa, jossa ehdokkaat julkistettiin.

urheilugaala

Kuten kuvasta näkyy, Kari ja Tuomas olivat yhtä hymyä Helsingissä Ylen studiolla, vaikka tv-esiintyminen hieman jännittikin.

- Olen aivan häkeltynyt tästä uutisesta. Tuntuu hurjalta, että valtakunnan tasolta asti tulee tällaista tunnustusta, Kari hämmästeli.

- Mutta tämä kertoo siitä, että olemme jo pitkään tehneet hyvää työtä seuran arvoja kunnioittaen. Jo se, että olemme ehdolla näin hienoon palkintoon, on koko Amppariperheelle suuri kunnia. Haluankin korostaa, että tämä tunnustus on koko Amppariperheen yhteinen, ja kiitos tästä kuuluu yhtä lailla jokaiselle seura-aktiiville ja jäsenelle, Kari kiitteli.

Karia ja Tuomasta haastatellaan YLE TV2:lla naisten salibandyn MM-kisaottelun Suomi–Tshekki erätauolla. Jälkikäteen haastattelun voi katsoa myös Yle Areenasta.

Vuoden urheiluseura palkitaan 18. tammikuuta pidettävässä Suomen Urheilugaalassa. Vuoden urheiluseura -kategoriassa muut ehdokkaat ovat jalkapalloseura Kaarinan Pojat, Seinäjoen Voimistelijat, Vaasan Uimaseura – Vasa Simsällskap sekä Espoo Squash Rackets Club.