M1: Mikael Määttä surisee Amppareissa ensi kaudella!

08/02/2020 - 16:21

Miehet edustus

2-divisioonan pistenikkari tuo kokemusta ja taitoa Amppareiden hyökkäykseen. Alkuperäiset kuvat: Erika Kamsula

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue valmistautuu parhaillaan alkavaan Divarikauteen harjoitusotteluiden muodossa, ja samalla myös joukkueen rakentuminen jatkuu kohti lopullista joukkuetta. Viimeisimpänä lisäyksenä Amppareiden matkaan liittyy vahvat näytöt ensimmäisissä harjoituspeleissä antanut hyökkääjä Mikael Määttä!

Kokenut Määttä liittyi joukkueen vahvuuteen juuri ennen omatoimijakson alkua, ja aktiivisen harjoittelun sekä loistavien peliesitysten johdosta hän myös pelipaikan joukkueesta lunasti. ”Poopa” on tullut tunnetuksi erittäin taitavana ja viekkaana hyökkäyspään pelaajana. Viime vuodet ovat vierähtäneet Sisä-Suomen 2-divisioonassa erittäin kovilla tehoilla, sillä viimeisen kuuden kauden aikana Määttä on iskenyt jyväskyläisten Blastersin ja Happee Steamersin paidassa 99 otteluun melkoisen kovat pörssit 91+113=204. Amppareihin hän siirtyy täksi kaudeksi Suomisarjaan nousseen Happee Steamersin riveistä.

Hyökkäyspään osaamisen lisäksi Määttä tuo Amppareihin arvokasta kokemusta ja päävalmentaja Joonas Kaasalainen olikin erittäin tyytyväinen Poopan liittymisestä mukaan O2-Jyväskylän matkaan:

”Loistavaa, että saatiin Mäde mukaan joukkueeseen! Mäden mukana saamme rutkasti pallollista osaamista ja pörssivoimaa joukkueeseen! Hän on erittäin peliälykäs pelaaja, joka hoitaa myös puolustusvelvoitteet viimeisen päälle. Tulemme paljon näkemään vasemman laidan nousuja, jotka päättyvät mehutölkin korkuiseen alatappiin!”

Määtän kummiyrityksenä kaudella 2020-2021 toimii Pokas Oy.

TERVETULOA AMPPAREIHIN POOPA!

Miehet edustus

Alkuperäiset kuvat: Erika Kamsula

Sopimustilanne 2.8.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Tuomas Rautiainen, Lauri Lavonen, Julius Sieppi, Ilkka Tepponen, Joonas Lundell, Joni Lempinen, Mikael Määttä

02.08.2020