P19: Uusi kausi käynnissä - mukaan mahtuu vielä!

Haluatko pelata tällä kaudella P19- Amppareissa? Siihen on vielä mahdollisuus!

Kevät tuli, kevät meni ja kesä tuli. Salibandykausi 2022-2023 on kesäharjoittelun osalta jo hyvässä vauhdissa ja O2-Jyväskylän P19- joukkueella Juhannustauko ja siitä alkava Omatoimijaksokin kolkuttelevat enää reilun viikon päässä.

Amppareiden P19- joukkue muodostettiin keväällä Try Out- jakson perusteella. Harjoittelun alettua joukkueessa on kuitenkin tapahtunut pieniä muutoksia, kun olemme joutuneet luopumaan parista pitkäaikaisesta ja tärkeästä Ampparista, ja samalla parin pelaajan jatko selviää vasta syksymmällä. Tämä on toki avannut mahdollisuuden nostaa rinkiin mukaan lahjakkaita P17- pelaajia, mutta heidän lisäkseenkin meillä on vielä tilaa, EHKÄ JUURI SULLE?!

O2-Jyväskylä P19 hakee siis riveihinsä vielä 1-2 pelaajaa. Oletko 2004-2005 syntynyt tavoitteellinen ja sitoutunut salibandynpelaaja, joka haluaisi pelata tällä kaudella hyvähenkisessä joukkueessa ja taistella pisteistä kivikovassa P19 SM-Sarjassa? Meillä voisi olla juuri sinulle paikka! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja tule käymään reeneissä, niin voidaan jutella lisää:

Joona Kaski, Vastuuvalmentaja P19

joona.kaski(at)o2-jkl.fi / 050 431 3956

Myös Rinnakkaisedustukset ovat mahdollisia, jos pelaat seurassa jolla ei ole joukkuetta P19 valtakunnallisissa sarjoissa.

Lahjakkaimmat ja motivoituneimmat pelaajamme tulevat kauden aikana pelaamaan myös Miesten Divaria sekä Miesten Suomisarjaa, joissa nähtiin jo viime kaudella kentällisen verran pelaajiamme mukana!

P19- joukkue viettää tulevana viikonloppuna leiriviikonloppua Ampparipesässä. Lauantaina on luvassa treeniä sekä peli Miesten Akatemiaa (Suomisarja) vastaan, sunnuntaina puolestaan muuta ryhmäytymisaktiviteettia. Juhannusviikolla harjoittelemme vielä kahdesti, jonka jälkeen lepäämme Juhannuksen rauhassa ja aloitamme sen jälkeen Omatoimijakson. Yhteiseen lajiharjoitteluun palaamme taas heinäkuun lopussa, josta alkaa vielä viimeinen valmistautumisjakso kohti kauden 2022-2023 P19 SM-Sarjaa.

Jos kiinnostuit tästä tarjoamastamme paketista, ole rohkeasti ja matalalla kynnyksellä yhteydessä; Tervetuloa mukaan meidän Amppariperheeseen!

14.06.2022

Share |