D2-poikien (-06 synt.) joukkuetoiminta laajenee - uusia pelaajia etsitään mukaan!

O2-Jyväskylän D2-poikien joukkueen toiminta laajenee keväällä 2019. Joukkueessa on pelannut reilu 20 poikaa päättyvällä kaudella ja tavoitteena on kasvattaa joukkueen pelaajamäärä yli 30:een pelaajaan kaudeksi 2019-2020. Etsimmekin par’aikaa uusia pelaajia joukkoomme, joten otathan yhteyttä jos olet kiinnostunut salibandyharrastuksesta hyvässä porukassa!

Harjoittelemme pääsääntöisesti kolmesti viikossa ja pelaamme vuoden aikana runsaan määrän otteluita sekä Keski-Suomen alueen, että Sisä-Suomen alueen joukkueita vastaan. Harjoituksissa tavoittelemme kehittymistä hymyssä suin pitkäjänteisesti. Tapanamme on järjestää salibandyharjoittelun lisäksi kauden aikana paljon muutakin yhteistä aktiviteettia joukkueen kanssa, mikä tuo harrastukseen aivan uusia kokemuksia!


Olitpa sitten ensikertalainen salibandyn suhteen tai jo vanha harrastaja, niin otamme sinut mielellämme joukkueeseemme mukaan. Meille tärkeintä on halu pelata salibandya ja tavoitella kehittymistä positiivisessa ympäristössä. Mikäli salibandyinnostus iskee varpaista korviin saakka, haluamme antaa kaiken tukemme etenemällesi kohti salibandyhuippua!


Kaudella 2019-2020 tulemme toimimaan tiiviissä yhteistyössä mm. C2-poikien (-05 synt.) joukkueiden kanssa, mikä mahdollistaa innokkaimmille pojille harjoittelu- ja pelimahdollisuuksia vähän vanhempien poikien mukana. Samaan tapaan nuorempien joukkueista saattaa treeneissämme käydä aika ajoin pelaajia testaamassa meidän menoa.


Pyrimme pitämään harrastuksen kustannukset järkevinä ja mahdollistamaan harrastuksen mahdollisimman monelle pojalle. Arvioitu toimintamaksumme on 70€ kuukaudessa, mikä sisältää sekä harjoitus-, että pelitoiminnan bussikuljetuksineen. Mikäli haluat harrastaa salibandya osallistumatta Salibandyliiton aluesarjatoimintaan, on sekin mahdollista, ja tällöin toimintamaksun suuruus pienenee huomattavasti.


Lisätietoja joukkueestamme antaa joukkueen vastuuvalmentaja Mikko Pirttimäki (040 411 6498), mikko.pirttimaki(at)gmail.com).

Mukavia hetkiä salibandyn parissa toivottaa
Amppariperhe
D2-pojat

28.03.2019

Share |